Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol tudnék találni egy ilyen...

Hol tudnék találni egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Akivel el lehet hülyülni mindenen, akit nem érdekel semmi, mindenen röhög, mindent elviccel, akivel úgy el tudnék menni randizni, hogy nem izgulok, hanem várom már hogy találkozzunk, mintha egy barátommal futnék össze, és nem lenne idegeskedés, csak röhögnénk :)

Kezdem azt hinni, hogy túl szép, hogy igaz legyen egy ilyen lány, de ha mégis létezhet, hogy/hol tudnék rátalálni?

2014. febr. 8. 18:10
 1/6 A kérdező kommentje:
am bocsi a mosolygós smiley-ért, elég idétlen és egy évbe egyszer, ha használom, nem is értem most mért írtam oda, na mindegy
2014. febr. 8. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nem azért, se engem idegesítene, ha akármelyik fiúhaverom, vagy akár a pasim mindenen röhögne és mindent elviccelne. Ez nem vall túl nagy értelmi szintre szerintem.

Én olyan vagyok például, aki laza, sokat viccelődik, pl egy randin is próbálom feloldani a srácot, mert egyszerűen utálom, ha a jelenlétem miatt izgul valaki, nekem mindenki haver, akivel összefutottam már és bírom. Ettől függetlenül nem röhögök mindenen, szeretek a komoly dolgokról komolyan beszélni.

2014. febr. 8. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
*de
2014. febr. 8. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen nyugi.

LEgalábbis én élek :D

2014. febr. 17. 15:58
 5/6 anonim válasza:
hallod neked nem 1 lányra van szükséged hanem 1 lány "HAVERRE"
2017. ápr. 18. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt még 3 éve írtam ki, azóta változtak az igényeim, kifejezetten idegesítene ma egy ilyen lány :D
2017. ápr. 18. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!