Hogyan tudnék olyan lányt találni, aki képes hozzám vonzódni, aki talizna velem egyáltalán?
Figyelt kérdés
Már tudom, hogy sajnos túlságosan ronda arcszerkezetem miatt nem kellek a lányoknak. Igazából már jó ideje észrevettem, hogy sok lány, de volt, hogy szakmunkás fiúk is főleg, beszólogattak, hogy milyen szép gyerek vagyok, természetese gúnyosan, levágtam, hogy valójában nagyon ronda arcom lehet. Ráadásul aztán már kezdett konkrétabb lenni a dolog, a nagy orrommal piszkálni kezdtek, de nyominak is neveztek már. Tehát hiába lettem tökös és szólítgatta le lányokat az arcszerkezetem a fő gond velem, amiatt koptattak le lányok, ki kedvesen, ki gúnyosan. Egy-két lánnyal jól el is dumálgattam, de éreztem, hogy nekik sem jövök be, max barátnak akartak, így nem erőltettem a dolgot. Aztán rájöttem, hogy nekem nem szabad személyesen ismerkednem, így elkezdtem neten ismerkedni, lehetőleg kép nélkül, de sajnos hamar rájöttem, hogy a lányoknak nagyon fontos a kép, mindig kértek előbb utóbb rólam egyet, amint megláttak eltűntek, tiltottak vagy benyomták, hogy ronda vagyok és kopjak le le róluk. Szvóal itt sem ment valami jól, de végül egy szép lány belement a vakrandiba, mákom volt, mert még ő maga fel is hívott, hogy akkor talizunk-e és taliztunk és folyton paráztam, hogy ő biztos rondának lát meg minden. Aztán valahogy csak annyit vettem észre, hogy nagyon pimasz volt velem, egyszer csak valahogy úgy alakult hogy megcsókoltam, és nem taszított el, hanem viszonozta. De igazából nem akart tőlem folytatást, mert gondolom írt volna, ha igen, én meg nem akartam keresni, hiszen már jártam így, hogy a lány utána lehordott mindenféle rodna, nyomi senkinek, miután próbáltam második randira is hívni. Féltem, hogy ő is ilyen fogadást kötött és azért smárolt csak velem. Mai napig nem tudom miért nem undorodott tőlem, hiszen ő nyílván bárkit megkaphat, mert nem ronda, mint én. Én meg örülhetek, ha van ember, aki nem kezd el piszkálni a fejem, testi adottságaim miatt. Csak remélem egy nap találok lányt, aki ilyen ocsamány fejjel is el tud fogadni, de addig is csak szenvedek, szörnyű így élni. Más meg bárkit megkaphat elég csak kezdeményeznie. Sok páwa gyereket látok, ők sokszor töketlenek, de a lányok hajtanak rájuk maguktól is. Én meg hiába próbálkozom neten sem találok olyat, aki akarna velem talizni is vagy egyáltalán ismerkedni, miután rájöttek milyen fejem van. Sajnos szerintem a túl vastag orrom a legnagyobb gond a fejemen. Gondolom nincs lány, akinek bejönnék így. A legrosszabb, hogy ezt el sem lehet rejteni mondjuk sapkával, mint monduk az elálló füleket vagy egyéb gáz adottságokat, amiktől a lányok undorodnak.2014. jan. 26. 13:45
1/2 anonim válasza:
Sehogy, legfeljebb ha gazdag leszel.
2/2 anonim válasza:
hány éves vagy? Én nem tudok ilyen hosszasan írni valamiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!