Szokatlan kérdés. Van esélyem ilyen lányt találni? Hogyan? (Többi lent)
A mai felfordult világunkban egyre nehezebb valóban normális párkapcsolat kialakítását kereső, és arra alkalmas nőket találni. Férfi oldalról is igaz ez, nem akarom egyik irányban sem elbillenteni a mérleget.
Alkalmazkodván ehhez az általam érzett káoszhoz, a negatív csapás erejének önsúlytó felhasználásának céljából, a következő tulajdonsággal megáldott erkölcstelen nőt/nőket szeretném megtalálni:
-Képes legyen elcsábítani és húzni a fejem annyira, hogy fülig belészeressek. Ügyességétől függően ehhez egytől néhány hónap is szükséges lehet.
-Amint ez sikerült neki (és látja, hogy olyan vagyok mint egy pincsikutya, aki csak az ő szavát várja), a legváratlanabb pillanatban verjen át / csaljon meg, lehetőleg a szemem láttára. De a lényeg, hogy úgy verjen át, hogy érzelmileg totálisan sokkot kapjak. Ha még ki is röhög az még jobb.
-Ha kisebb erejű csapásokkal csinálja az is talán a lehető legjobb. Azaz fokozatosan őröljön érzelmileg, de legyen elég ügyes ahhoz, hogy mindig visszasírja magát és megbocsássak neki.
Tehát létezik ilyen? Van esélyem ilyet találni?
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a fenti dolgok végrehajtásának sikerességéhez nem buta, hanem éppen ellenkezőleg egy okos, de kegyetlenül érzéketlen nő szükségeltetik.
nem én vagyok a kérdés kiírója, így gondolom nem is róla beszélsz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
De a sztorit én se írhattam volna le jobban, csak itt nem hónapok, hanem évek teltek el.
az a probléma, hogy kétféle pasi létezik:
1.aki mindenkire csorgatja a nyálát és köröz az összes jelenlévő nő felett, mint egy keselyű (sikítva menekülnek a nők)
2.akit semmi sem érdekel, mert már annyira leszar mindent (sikítva menekül a nők elől)
25N
Több ilyen lany van, mint gondolnad. Csak altalaban ök is egy bizonyos pasitipust keresnek. Akarmilyen is vagy, legyel minel nagylelkübb a lanyokkal. Ne varj viszonzast! Ne csak anyagiakban, mindenben! Furikazni kell csajokat, nem gond, mi jobb dolgod lenne hajnali 3-kor hetköznap? Nem tud visszahivni, mert lefogyott a kartyaja, termeszetesen feltöltöd azert az egy sms-ert, amit küldeni fog. Megbeszelt talalkozo lemondasa? Semmi gond, raersz te maskor is! Es ha barmi barmibe kerül maris ott a penztarcad a kezedben!
Igy hamarosan rad talal a ... öhm... szerencse?!
"Pain for Pleasure nevű felhasználó válasza:
És az mire jó, hogy szándékosan tönkre teteted magad? :D"
Két célja lehet:
1. Ha az ellenkezőjét keresem annak, amit valójában szeretnék, lehet hogy azt találom, amit valójában szeretnék.
2. Minden nagyobb jelentőségű negatív érzelmi behatás következménye egy bukás, ahonnan fel kell állni. Szeretnék nagyot bukni, hogy felálhassak, és sokkal erősebb lehessek. :)
Hm, ez aztán az érdekes gondolkodás, micsoda felüdülés a sok siránkozó, nőgyűlölő kérdés után. :D
Ez esetben kívánom, hogy megvalósuljon az igazi vágyad, remélem azért nem fogsz túl sokat szenvedni a boldogságért.
"Kavalier nevű felhasználó válasza:
Több ilyen lany van, mint gondolnad...."
Egész jó az ötleted, de előbb a nőnek kellene tennie valamit, hogy ezeket az általad leírt dolgokat képes legyek érte megtenni. Mert csak úgy a semmiből nem hidalok le előtte. Nem vagyok hülye, valahogy el kell érnie, hogy elhiggyem, hogy csak egy normális lány. Ha előre látom, hogy ribike, akkor úgyse fogja soha elérni, hogy megadja számomra a kivégzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!