Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szokatlan kérdés. Van esélyem...

Inverz Tűz kérdése:

Szokatlan kérdés. Van esélyem ilyen lányt találni? Hogyan? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A mai felfordult világunkban egyre nehezebb valóban normális párkapcsolat kialakítását kereső, és arra alkalmas nőket találni. Férfi oldalról is igaz ez, nem akarom egyik irányban sem elbillenteni a mérleget.

Alkalmazkodván ehhez az általam érzett káoszhoz, a negatív csapás erejének önsúlytó felhasználásának céljából, a következő tulajdonsággal megáldott erkölcstelen nőt/nőket szeretném megtalálni:

-Képes legyen elcsábítani és húzni a fejem annyira, hogy fülig belészeressek. Ügyességétől függően ehhez egytől néhány hónap is szükséges lehet.

-Amint ez sikerült neki (és látja, hogy olyan vagyok mint egy pincsikutya, aki csak az ő szavát várja), a legváratlanabb pillanatban verjen át / csaljon meg, lehetőleg a szemem láttára. De a lényeg, hogy úgy verjen át, hogy érzelmileg totálisan sokkot kapjak. Ha még ki is röhög az még jobb.

-Ha kisebb erejű csapásokkal csinálja az is talán a lehető legjobb. Azaz fokozatosan őröljön érzelmileg, de legyen elég ügyes ahhoz, hogy mindig visszasírja magát és megbocsássak neki.

Tehát létezik ilyen? Van esélyem ilyet találni?

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a fenti dolgok végrehajtásának sikerességéhez nem buta, hanem éppen ellenkezőleg egy okos, de kegyetlenül érzéketlen nő szükségeltetik.

2014. jan. 6. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem én vagyok a kérdés kiírója, így gondolom nem is róla beszélsz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

De a sztorit én se írhattam volna le jobban, csak itt nem hónapok, hanem évek teltek el.

2014. jan. 6. 20:54
 2/12 Pain for Pleasure ***** válasza:
Van, könnyű dolgod lesz. Menj ki az utcára és máris válogathatsz.
2014. jan. 6. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:

az a probléma, hogy kétféle pasi létezik:

1.aki mindenkire csorgatja a nyálát és köröz az összes jelenlévő nő felett, mint egy keselyű (sikítva menekülnek a nők)

2.akit semmi sem érdekel, mert már annyira leszar mindent (sikítva menekül a nők elől)

25N

2014. jan. 6. 21:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az egyszerű ribik nem képesek erre, amit fent leírtam. Pont az lenne a jó, hogy ne jöjjek rá, hogy át leszek verve, hogy sikerüljön neki elérni a saját érzelmi összeomlásomat. :)
2014. jan. 6. 21:05
 5/12 Pain for Pleasure ***** válasza:
És az mire jó, hogy szándékosan tönkre teteted magad? :D
2014. jan. 6. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Több ilyen lany van, mint gondolnad. Csak altalaban ök is egy bizonyos pasitipust keresnek. Akarmilyen is vagy, legyel minel nagylelkübb a lanyokkal. Ne varj viszonzast! Ne csak anyagiakban, mindenben! Furikazni kell csajokat, nem gond, mi jobb dolgod lenne hajnali 3-kor hetköznap? Nem tud visszahivni, mert lefogyott a kartyaja, termeszetesen feltöltöd azert az egy sms-ert, amit küldeni fog. Megbeszelt talalkozo lemondasa? Semmi gond, raersz te maskor is! Es ha barmi barmibe kerül maris ott a penztarcad a kezedben!

Igy hamarosan rad talal a ... öhm... szerencse?!

2014. jan. 6. 21:10
 7/12 A kérdező kommentje:

"Pain for Pleasure nevű felhasználó válasza:

És az mire jó, hogy szándékosan tönkre teteted magad? :D"

Két célja lehet:

1. Ha az ellenkezőjét keresem annak, amit valójában szeretnék, lehet hogy azt találom, amit valójában szeretnék.

2. Minden nagyobb jelentőségű negatív érzelmi behatás következménye egy bukás, ahonnan fel kell állni. Szeretnék nagyot bukni, hogy felálhassak, és sokkal erősebb lehessek. :)

2014. jan. 6. 21:11
 8/12 Pain for Pleasure ***** válasza:

Hm, ez aztán az érdekes gondolkodás, micsoda felüdülés a sok siránkozó, nőgyűlölő kérdés után. :D

Ez esetben kívánom, hogy megvalósuljon az igazi vágyad, remélem azért nem fogsz túl sokat szenvedni a boldogságért.

2014. jan. 6. 21:18
 9/12 A kérdező kommentje:

"Kavalier nevű felhasználó válasza:

Több ilyen lany van, mint gondolnad...."

Egész jó az ötleted, de előbb a nőnek kellene tennie valamit, hogy ezeket az általad leírt dolgokat képes legyek érte megtenni. Mert csak úgy a semmiből nem hidalok le előtte. Nem vagyok hülye, valahogy el kell érnie, hogy elhiggyem, hogy csak egy normális lány. Ha előre látom, hogy ribike, akkor úgyse fogja soha elérni, hogy megadja számomra a kivégzést.

2014. jan. 6. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő ilyen. Nem tudatosan de kihasználnak. Aztán mikor már rád untak, és kiforgattak mindenedből új áldozat után néznek. Olyan nőt keress, aki szép, drága ruhákat visel, nagy autóval jár, szép háza van. És vállalkozik. És mindeszt max 25 éves koráig elérte. Mert ennyi mindent, egy balek pasi támogatása nélkül nem érhet el. Csak úgy, ha úszna az adósságokban. Vagy gazdag szülei volnának. Láttam már jópár 19 éves audival furikázó, dögös ruhás csajt, aki a büdös életben egy napot se dolgozott, és nem is fog soha. Mégis naponta több pénzt költ magára, mind amit egy átlagos ember havonta megkeres. Sok nő tudja, hogy lehet a szépségét kamatoztatni. 26 évesen már túl lessz legalább egy váláson. Persze viszi a házat és a fele vagyont. És majd évekig kapja az apanázst is. Elég, ha belegondolsz. Borisz beckerrel hogy kitolt az a csaj. Nem is szexeltek, becsalta a wc be, ott le...opta, a spermát pohárba köpte. Majd egy klinikán megtermékenyíttette magát. És a bíróság úgy döntött a nőnek és gyerekének, ugyanazt a luxust biztosítani kell mint a feleségének. Így lett egy szo...ásért autó, nagy ház, amit Becker fenn is tarthat. Szolgálólány, dada. Havonta 10 000$(ebben nem vagyok biztos, de 7 000$feletti összeg). Na kérdem én ez a ri..anc, mikor fog munkát keresni? Soha! Hamarabb egy újabb balekot! És erről a társadalom tehet! Mert mindent tolerál. És bizonyos nők ezt ki is használják. Ha férfi tenné ugyanezt a társadalom, és környezete mélyen megvetné ezért. Pedig vannak sikeres és gazdag nők is. Akik az eszükkel, és nem a testükkel értek el sikereket. Vagy Kate Midlenton. Egyetlen céllal iratkozott be abba az iskolába, ahova a herceg járt. És ezt be is vallotta! Na ne már, hogy szerelemből!
2014. jan. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!