Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudok találni egy,...

Miért nem tudok találni egy, , rendes" lányt? Még barátaim sincsenek, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok,de annyira egyedül érzem magam.Más fiatalok ilyen korban szétbulizzák az agyukat,de ez nem az én világom.Én a kevésbé zúzós bulikat szeretem.Nem a holtrészegen fetrengés,és az egyéjszakás ribik társaságát.Az én régebbi osztálytársaimmal,nagyon jó barátok voltunk,csak az a gondom velük,hogy ök igencsak a legmélyebb szintre sülyedtek.Emiatt eltávolodtunk egymástól,mert ha nem vettem részt a hülyeségeikben,akkor kigúnyoltak.Most jelenleg nincs egy igaz barátom sem,pedig olyan jó lenne valakivel elbeszélgetni aki olyan gondolkodású mint én.Párkapcsolataimmal is az a gond,hogy valahogy nem találok egy rendes lányt.De biztos hogy van,de akkor miért nem jön össze?Velem van a gond?Én egy olyan lányt szeretnék,akinek fontos a jó erkölcs,Ez túl nagy elvárás lenne?Ezért is nincs barátnöm?Jóképünek mondanak,szeretek barátkozni,nem vagyok zárkózott típus,mégis egyedül vagyok.Mi lehet az oka?Volt már valaki ilyen helyzetben?
2009. máj. 21. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
ugyanígy érzek, mint te! csak én lány vagyok, ha van kedved írj privátot (:
2009. máj. 21. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is 21 vagyok, csak lány, és én az egyetemen találtam normális embereket, a régi osztálytársaim mind divatemberek vagy bunkók voltak.

Nem vagyok valami átlagos, goth vagyok, szerepjátékozom, játszok WoW-ot is, hiszek a természetfeletti dolgokban...

Keress olyan embereket akikkel közös az érdeklődésetek, én így találtam meg a mostani páromat, az egyetemi rpg-klubban ismertem meg.

2009. máj. 21. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet... amíg nem találsz hasonló embereket addig találd fel magad ,vannak dolgok amiket barátokkal nem lehet... pl.: olvass, keress új hobbikat, járj el vmi tanfolyamra ami érdekel és ott találozhatsz is hozzád hasonlóakkal.
2009. máj. 21. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,de az az igazság hogy az emberek mindadig barátkoznak,amig valami hasznos érdekük származik belöle.Nincs igaz és önzetlen barát,én ilyet szeretnék.
2009. máj. 21. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Pesti vagy?
2009. máj. 21. 21:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pesti,kárpátalján lakom.Miért kérded?
2009. máj. 22. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én teljesen ugyanígy vagyok. Azt hittem, ha főiskolára megyek, új környezetbe meg minden, akkor változik a helyzet, és tudok barátokat szerezni. Nem így lett. Vannak, akikkel jól elbeszélgetek, nagyon kedvesek, rendesek velem, mégsem mondhatom senkire, hogy ő a legjobb barátom/barátnőm. A többség meg ez a részegen fetrengünk, szívjuk a füvet, meg bagózunk egész nap fajta. Ez nem az én világom. Pedig régebben, mikor több időt töltöttem az általános iskolai osztálytársaimmal(akiket a barátaimnak mondhatok, mostanában sajnos keveset találkozunk)mindig a társaság középpontja voltam, a "jófej" csaj, akinek mindig van egy-két jó poénja. 20 éves lány
2009. máj. 30. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!