Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen baromi nehéz...

Miért ilyen baromi nehéz szervezni?

Figyelt kérdés

Problémás haveri köröm van. Lehet, hogy másokkal is ilyen problémás...

Első probléma az, hogy mindent külön szervezni kell. Nem hajlandóak arra az emberek, hogy megbeszéljük közösen, hogy mikor, hogy mit, hánytól stb... Ezért általában egy-két ember vállalja be, hogy összehívja a csapatot, esetünkben az egyik én vagyok.

Ebből fakad a második probléma is. Ha a létrehozott FB eseményben kérdezgetek, hogy hogyan oldjuk meg az evést (van pénzük kajára és menjünk olyan helyre, ahol lehet venni, vagy később találkozzunk és mindenki otthon), vagy kinek hánytól jó, vagy hol jó? Akkor fárasztó vagyok és túlspilázom. Ha magam döntök és a többségnek kényelmetlen, akkor viszont hülye vagyok, esetleg buta és nehezen alkalmazkodó. Azt várják, hogy egy ember mondja meg, mit csináljunk, hol, hánytól stb., persze minden klappoljon...

Harmadik probléma az időpont... Amit egy ideje én szinte mindig megszavaztatok, de így is gond. Amikor én szervezek, úgy érzem, csak én alkalmazkodom, hozzám senki!!!

Negyedik probléma... Ha a szervező valamit kényelmetlenül oldott meg. Ha egy határozott jellem írja be, hogy neki jobb lenne máshogy, akkor megszavaztatják, megbeszélik. Ha egy gyenge jellem, akkor mindent túlspilázó, alkalmazkodni nem képes h.lye az illető...

Egyik múltkori eset, hogy valaki behívott szervezőnek. Nem tetszett a helyszín, mert kávézó helyett pub-ot akartam, és az időpont se (ami végül kiderült, hogy másoknak se igazán jó). Ott legalább nem írták, hogy b@rom vagyok, alkalmazkodóképtelen. Viszont "lelépett" az eredeti ötletgazda és a másik két behívott szervező, és nekem kellett intéznem mindent!

Szerintem úgy is meg lehetne oldani, hogy maximum Facebook-os keretek között választunk szervezőt. Mindent meg lehet szavaztatni. Ha meg valakinek nem tetszik valami DE kulturáltan közli (és nem mindig problémázik), akkor ki lehetne használni a netes kommunikáció előnyeit: nem kell magunkba fojtanunk az indulatokat, és mégse bántjuk meg a másikat. Magunkban egy k*** b*** a***-ért problémázol, majd kedvesen legépelt válasz.

2014. febr. 6. 18:07
 1/2 A kérdező kommentje:

A lustaságot bizonyos szempontokból szerintem sosem fogom megérteni!

Napi 1-2 (szó szerint 1-2) értesítést kell elviselniük, és összesen háromszor bepipálni valamit vagy háromszor félsoros kommentet. ENNYI!!!!

De mindig mennek a szmájlik, a beszólogatások, a fura hangnem... Olyanoktól, akik ha már nagyon unatkoznak otthon, csak arra képesek, hogy: "kellene már valami"....

2014. febr. 6. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos papa ismerős a helyzet, én is olyan baráti társaságban vagyok, ahol nélkülem az anyjuk nevét sem tudnák megjegyezni.

Komolyan, nagyon fel tudnak azok az esetek bosszantani, amikor például odamegyek haverom háza elé 7-re, és mondom, hogy jöjjön ki, mert megyünk. "Még nincs kész"

És miért? Mert nem szóltam.

3 éve folyamatosan 7-kor megyünk ki. Egy kutya magától rájön a periódikusan ismételt dolgok és az időpont kapcsolatára.

Ennek ellenére a legjobb barátaim, de annyira önállótlanok mint a p*csa.

2014. febr. 6. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!