Voltatok már úgy, hogy elkövettetek egy baromi nagy hibát és az aki ellen "vétettetek" megbocsátott, de te nem tudtál magadnak és emiatt romlott meg a viszonyotok?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy olyannal akivel nem szabadott volna. Tabu volt a barátnőm miatt.(nem járnak/jártak) A barátnőm próbálja elfelejteni és ugyanúgy viselkedni mintha mi sem történt volna, de én nem tudok. Borzasztó nagyot csalódtam magamban és nem is nagyon tudok másra gondolna. Nem tudok olyan lenni mint ezelőtt...2013. ápr. 23. 15:19
1/2 A kérdező kommentje:
(elnézést a nyelvtan miatt, nem olvastam át.)
2013. ápr. 23. 15:23
2/2 anonim válasza:
Tudod bármennyire is emészted magad sose tudsz majd visszamenni a múltba és megváltoztatni azt ! Ne tedd tönkre az egészséged olyan dolgok miatt , amiket már nem változtathatsz meg ! Te a jelenben élsz , a hibáid meg a múltban történtek . Tovább kell lépned !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!