Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem baromi unalmas?

Úgy érzem baromi unalmas?

Figyelt kérdés
Az életem egy unalo és senkinek érzem magam. Bejárok egyetemre de senkit nem ismerek. Dolgozom heti egyszer. Van pár barátom velük néha csinálunk ezt azt. Van egy pasim, vele is csak heti2-3szor találkozunk, azok a legszebb órák. De nem akarom h csak miatta legyen erdekes az életem. Mivel rázzam fel az életem?20l
2012. dec. 5. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen..ha valakinek szinte mindene megvan az életben az néha unalmas tud lenni...

Nekem is voltsak ilyen gondolataim,de an családom,barátaim,barátom,elvégeztem az egyetemet,nem kell nélkülöznünk...ahogy olvasom te is hasonló helyzetben vagy. Azt javaslom sürgősen gondolkodj el azon, hogy mennyi ember verdesné magát a földhöz az örömtől ha így élhetne.

2012. dec. 5. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
sport, tánc, színház, olvasás, bulizás
2012. dec. 5. 13:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem írtam le de külföldön vagyok az egyetem nem megy nagyon nem merek ismerkedni azt képzelem h lenéznek..azon a 3baráton és a barátomon kívül senkim sincs...
2012. dec. 5. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Neked az önbizalom hiánya a legnagyobb problémád. Aki lenéz, azzal éreztesd, hogy te is lenézed őt. Ne te legyél a gyenge, mert ezzel kirekeszted magad a közösségből. Ismerkedj. Az egyetem tipikusan az a hely, ahol kötetlenül lehet ismerkedni. Nem kell mindjárt barátokká válni, kezdetnek bőven elég, ha köszöntök egymásnak, szót váltotok, ha akad közös téma. A többi jön magától.
2012. dec. 5. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:

"az egyetem nem megy nagyon"

akkor erre kéne ráfeküdni!

2012. dec. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!