Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék, ha nincs bennem...

Mit tehetnék, ha nincs bennem semmi, amit mások megkedveljenek?

Figyelt kérdés

Senkivel nem vagyok képes megkedveltetni magamat, arra gondolok, hogy nincs bennem semmi ami úgy megfogná az embereket, szóval totál unalmasnak néznek. Élőben aki rámnéz egy unalmas, visszahúzódó embert lát valószínűleg, akivel nem tud mit kezdeni. Interneten is csak szűkszavúan válaszolgat akire ráírok, márha válaszol egyáltalán.

Van hobbim, mondjuk nem olyan érdekes, legtöbb embert nem nagyon érdekli ez.

Így mégis mivel tudnám elérni, hogy legyen esélyem megkedveltetni magam másokkal?

2014. febr. 2. 16:52
 1/2 anonim válasza:

Keress hozzád hasonló "unalmas" embereket.

Nálam bevált én is olyan vagyok mint te van egy barátnőm aki szintén ilyen és vele értem meg magam a legjobban.

A hobbid is előny lehet. Mi az?

2014. febr. 3. 11:42
 2/2 anonim válasza:
Azt akartad írni, hogy te magad se tudod, hogy miért szeretne valaki. Ismerős a dolog. Szerintem először el kell fogadnod magad, és ha már te tudod magadat szeretni akkor azt is eltudod képzelni, hogy más valami érthetetlen okból megszeretne. És ja, ez rohadt nehéz.
2014. febr. 9. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!