Most mit csináljak, vagy mi legyen, vagy nem tudom?! [Lent]
Figyelt kérdés
Szóval, van egy barátnőm, akivel osztálytársak vagyunk, és ha lehet, egyébként is együtt vagyunk, nem csak suliban. Szép, okos meg tökéletes és önbizalma is van. Eddig nem is lenne semmilyen gond, de őt mindig mindenki körül rajongja(inkább a fiúk) és engem nagyon zavar már, hogy ha velem van, mindenki csak őt ugrálja körül és engem le se sz*rnak.(ha nincs ott kb. egy sziával jelzik, hogy felismernek, vagy annyival sem) És most nem tudom mit csináljak vagy miben változtassak vagy mi legyen mert így már nagyon rosszul érzem magam mindig. :S2009. dec. 4. 18:56
1/6 anonim válasza:
velem is ez van de engem már nem érdekel,
barátkozzál mással
2/6 anonim válasza:
a legjobb barátnőm is ilyen népszerű.. de attólmég hidd el hogy te is sokat érsz csak nem mind1 h kinek:)
szokj hozzá te is beszélgess a fiúkkal és minden jó lesz!:)
3/6 anonim válasza:
Velem is tökéletesen ez a helyzet.Legjobb barátnőm,szép,okos,még annak a fiúnak is ő tetszik,aki nekem...:(:S És nekem is nagyon rosszul esik,jókat nevetünk folyton,de van,amikor le tudnám ütni.Néha úgy is érzem,hogy egy kicsinyég játssza az eszét....én sem tudok ebben a helyzetben mit tenni. 14/L
5/6 anonim válasza:
Sztem erre nem az a legjobb válasz... xD
Nekem is voltak ilyen időszakaim,mikor így voltam,de ha 1 picit jobban 'bedobod' magad,sztem jobb lesz,és te is olyan leszel,mint a barátnőd! :D
6/6 anonim válasza:
Velem is volt már így... Először is megmondtam neki, h mi van és ez zavar... Persze azt mondta, h szente ez nem igaz, de mind1. Aztán a sarkamra álltam, és nem hagytam magam! Feltűnösködj, mondj olyanokat, amitől észrevesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!