Ha orokre ilyen maradok orokre egyedul maradok?
az ember addig hisztis és lusta amíg megteheti.
ha kizárod az életedből a felfedezést a kalandot a kockázatot,akkor max papucsállat partnert fogsz magad mellé találni,de legalább az ilyenek tolerálják majd a hisztid,meg a lustaságod.
Biztos, hogy nem maradsz egyedül örökre, ez hülyeség. :) Szerintem előbb utóbb mindenki talál(hat) magának megfelelő párt, ha igyekszik, és nem zárkózik el. Biztos csalódott vagy az exed miatt, de ne zárkózz el emiatt másoktól, mert lehet, hogy épp olyan embert taszítasz el magadtól, aki igazán szeretne. Próbáld magad túl tenni rajta, és legyél nyitottabb kicsit, akkor sokkal könnyebb lesz! És ne aggódj, szerintem nincs olyan ember, aki sosem csalódott a másik nemben!
Amúgy felkeléskor én elviselhetetlen vagyok, de van valaki, aki szeret, ezért ilyenkor is elvisel! :)
1 ev utan kijelenteni, hogy orokre, az botor dolog... soknak tunik, de annyira nem az
tedd tul magad az exeden es megy tovabb jol minden:)
ja egyedül. Nincs abban semmi baj.
Törődj bele a sorsodba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!