Téged is idegesít a sok "helyesírási bajnok"?
Miért nem lehet egy témához érdemben hozzászólni a nyelvelemzés meg a helyesírás elemzés helyett?
Szerinted is UNINTELLIGENS aki képtelen a sorok között olvasni?
Persze a szarvashibák azok cinkesek, de ez is egy jellemző az illetőről.
Ettől viszont még nem xar ember vki, és senkit nem jogosít fel arra hogy nevelni kezdje a másikat!
Engem idegesítenek aki beszólnak, mert pl. velem is van amikor sietek, nincs túl sok időm és véletlenül 2x nyomom le a betűt. És akkor beszólnak, hogy mekkora egy gyökér hülye gyerek vagyok.. Hát ez idegesítő.
De abban igazuk van, amikor nem képesek össze rakni egy mondatot rendesen, vagy épp az egész teli van hibákkal, elejétől a végéig..
Nekem ez a véleményem, de az ilyen totál véletlenül elgépelt betűknél beszólnak, hát annak úgy neki tudnék menni..
nekem teccik eza nyelv mija bajotok mán
Na, komolyra fordítva a szót, iszonyatosan idegesít. Nem az, ha valaki elgépel egy-két szót, előfordul az ilyen. De amikor féloldalas hozzászólásokat látok fórumokon a fenti stílusban, na az felbőszít. Mindegy, milyen nyelven ír valaki, de tegye már legalább egy általános iskolai 3-ast megütő színvonalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!