Téged is idegesít a sok "helyesírási bajnok"?
Miért nem lehet egy témához érdemben hozzászólni a nyelvelemzés meg a helyesírás elemzés helyett?
Szerinted is UNINTELLIGENS aki képtelen a sorok között olvasni?
"nyelvelemzés meg a helyesírás elemzés" helyett helyesírás-elemzés
"UNINTELLIGENS aki képtelen" helyett UNINTELLIGENS, aki képtelen
xD
inkább szánalmas.
szerencsétleneknek kell valami sikerélmény. nem szépek, nincs jó állásuk, az emberek rájuk sem bagóznak, kicsi a f@rkuk, nem keféltek egy jót már hónapok óta stb.
valami kis sikerélmény kell nekik.
Valahol jogos, ha olyan fatális hibák vannak, mint "lécci, ijenkor, mért" és társai. Inkább itt tanuljon, mint hogy az érettségi vizsgán égjen, vagy amikor a munkahelyén kell írnia és beég a főnöke(i) előtt.
Jómagam egyszer sem szóltam emiatt, de engem például zavar mindkettő: a helyesen írni nem tudók, és a kioktatók is.
Nem szoktam szólni érte, de sokszor idegesítenek a "mijen" "hadgya" és társaik...
Elvileg általánosban megtanítottak mindenkit helyesen írni, nem értem, hogy hozzászólásoknál miért kell mindezt elfelejteni :(
ma 09:50
Miért kéne olvasni a sorok között?
Talán azért mert ez oylan hogy ha nincs jól felfestve az úttest vagy egy tábla akkor sem mész a szembesávba.. Vagy ha nincs gyalogátkelőhely előjelző tábla akkor sem száguldasz át a zebrán lassítás nélkül egy iskola közelében.
Sztem az értelem az alap képesség, ami nem függ attól hogy most hogy írsz le egy szót vagy egy mondatot..
Véleményem szerint akik a helyesiráson kötexenek, főleg a neten azok exerüen fogyatékosok :)
ma 09:59
Multinál melóztam, lexarták hogy a kollegám borzalmas helyesírással írt.
Max néha megmosolyogták, mégis ő maradt ott tovább én kerültem előbb lapátra.
Uh hacsak nem felsővezetésben vagy, vagy nem pályázatíró vagy szakfordító vagy, nem érdekel senkit a heylesírásod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!