Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni ha az osztályá...

Mit lehet tenni ha az osztályában valakit kiközösítenek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 06:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk lesz@rni?
2009. dec. 2. 10:25
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Változtatni kell,azon amiért kiközösítették,bár most már úgyis mindegy
2009. dec. 2. 13:26
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Van egy könyv, a Mobbing az iskolában, ami részletesen foglalkozik a problémával, és azzal, hogy mit tehet a tanár.
2009. dec. 2. 13:33
 4/21 anonim ***** válasza:
7%
Jól meg kell verni a kiközösített egyedet =D
2009. dec. 2. 14:50
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg kéne próbálnia beszélni a kiközösítettnek a többiekkel hogy miért is teszik ezt?Ha megvan a probléma akkor már lehet változtatni a dolgokon hogy jobbra forduljanak, persze ez csak akkor lehetséges ha a többieket így úgy állnak a gyerekhez hogy változhat.Mindenképp egy olyan emberrel kéne beszélni aki azért kedves(ebb).Sok sikert hozzá!
2009. dec. 2. 15:32
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

kitalálom..A fiúkszólogatnak be a lányok pedig néha jóban vannak veled néha nem ..ugye?

Ismerős..Esetleg 12-15 éves kor között vannak?

Akkor még ismerősebb..

A lányoknál ezt hatalmi harcoknak nevezik..csak úgy heccből kiközösítenek vkit..ez van..én azt ajánlom ülj egy fiu mellé (gondolom lány vagy mert a lányokat közösítik ki leginkább)akit még nem igazán ismersz!vele barátkozz össze!

A lányokat pedig hagyjad a francba!Ha azt látják h tök jóban vagy vki mással egyből érdeklődni kezdenek majd!

Sőt még az is lehet h féltékenyek lesznek!: )

2009. dec. 2. 16:23
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Engem kiközösítenek az osztályomból.
2009. dec. 2. 18:02
 8/21 anonim ***** válasza:
11%
Akkor meg leszel verve xD
2009. dec. 2. 18:18
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
dehogy lesz megverve. Tudod milyen szar érzés ha kiközösítenek?... velem már megtörtént.
2009. dec. 3. 16:34
 10/21 anonim ***** válasza:
86%

Én is úgy érzem, hogy kiközösítenek...vagyis nem tudom hogy ez az e. Van egy legjobb barátnőm (akit korábban nem ismertem, mármint gimi elején ismerkedtünk össze) az osztályból, vele vagyok általában, meg néha olyanokkal vagyunk akik úgy mindenkivel haverkodnak. De szerintem az a gond velünk hogy csendesek vagyunk-.- Meg eminensek. Mindegy. De az tény, hogy nagyon ratyi.

De azért mégis kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlanak neked, akkor merítek ötleteket, hogy hogy oldjuk meg a szitut.

2009. dec. 3. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!