Mit lehet tenni ha az osztályában valakit kiközösítenek?
kitalálom..A fiúkszólogatnak be a lányok pedig néha jóban vannak veled néha nem ..ugye?
Ismerős..Esetleg 12-15 éves kor között vannak?
Akkor még ismerősebb..
A lányoknál ezt hatalmi harcoknak nevezik..csak úgy heccből kiközösítenek vkit..ez van..én azt ajánlom ülj egy fiu mellé (gondolom lány vagy mert a lányokat közösítik ki leginkább)akit még nem igazán ismersz!vele barátkozz össze!
A lányokat pedig hagyjad a francba!Ha azt látják h tök jóban vagy vki mással egyből érdeklődni kezdenek majd!
Sőt még az is lehet h féltékenyek lesznek!: )
Én is úgy érzem, hogy kiközösítenek...vagyis nem tudom hogy ez az e. Van egy legjobb barátnőm (akit korábban nem ismertem, mármint gimi elején ismerkedtünk össze) az osztályból, vele vagyok általában, meg néha olyanokkal vagyunk akik úgy mindenkivel haverkodnak. De szerintem az a gond velünk hogy csendesek vagyunk-.- Meg eminensek. Mindegy. De az tény, hogy nagyon ratyi.
De azért mégis kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlanak neked, akkor merítek ötleteket, hogy hogy oldjuk meg a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!