Miért ilyen rossz az életem? 14/L
Figyelt kérdés
Nemtudom mi történik velem,de nagyon rossz.Legszívesebben elfutnék a világ elől,és egész nap csak egyedül lennék és sírnék.A suliban is alig tudtam figyelni,égett a szemem,remegett a testem,nagyon szarul voltam,de nem betegség.Folyton csak a rosszakra gondolok,mindennek a rosszabb oldalát nézem.Ma is,el kellett volna mennem rajzszakkörre (általános iskola 8.osztály és iparművészetibe készülök) és nem mentem,mert...egyszerűen nem mertem bemenni.Mert amikor múlt héten elkéstem,akkor is mindenki engem nézett,hogy én most jöttem meg hasonlóak.Szóval ez ellen is szeretnék vmi tenni.Mindentől félek.És nem tudom legyőzni.Ha vmi rosszra gondolok,h pl tanulni kellene(am most is tanulnom kellene,de nincs,kedvem,erőm,semmim...) akkor összeszorul a gyomrom,és fáj...a..mellkasomon belül...a szívem környéke...nagyon rossz érzés,és egyszerűen ez a fájdalom gyötör nap mint nap..:( Eddig mindig szorgalmasan tanultam,az egészet tudtam,de mindig valahogy sikerül rossz jegyet hoznom belőle.Volt h egyik tantárgyra egy egész napot rászántam már egy héttel ezelőtt,mert nagydogát írtunk,és mégis 2es lett.Ez hogyan már?Ezért nemtudok tanulni,mert úgy nézem,hogy a tanulásnak semmi értelme.Itthon is nyügös vagyok,semmi házimunkát nem bírok elvégezni.Könyörgöm vki...akárki...segítsetek rajtam!!!!:'( -végülis ezt így most jól esett leírnom.lehet h csak egy levelezőtársra lenne szükségem,akinek kiönthetem a lelkemet,és a tanácsait várjam?-2009. dec. 1. 14:58
21/25 anonim válasza:
Kajád, piád van, gondolom nem dobozban laksz, és még neted is van, szóval ne rinyálj, hogy rossz az életed. =D
22/25 A kérdező kommentje:
:|
2009. dec. 17. 20:10
23/25 anonim válasza:
Nah, mi újság most veled?Felvettek abba a suliba, ahová akartál menni?:)
24/25 A kérdező kommentje:
Igen persze,de útközben már meggondoltam magam,és más suliba megyek,rájöttem,hogy nem nekem való az iparművészeti.:) de örülök h ilyen korszakom is volt,most már tudom mihez viszonyítani a rosszat.;) mostanában egész jól vagyok,már csak a fogyókúra aggaszt,meg van egy fiú is....de sajnos csak nekem tetszik,nem hiszem h kölcsönös...Egyébként már 15 vok.;D
2010. jún. 8. 16:54
25/25 anonim válasza:
Szia!
Elméletileg most vagy 20éves na?
Mi történt?Hogy vagy?Mi történt azóta veled? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!