Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak nagyon rossz az...

Mit csináljak nagyon rossz az életem, szüleim elváltak?

Figyelt kérdés
epilepszás és egyben cukorbeteg vagyko és a barátnőm most szakítot velem 3x megcsalt és az öngyilkosság széléln állok mit tegyek hogy job b legyen vagy ha nem is amti csináljak hogy meghaljak? :'8
2009. márc. 13. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlanám neked a helyi családsegítő vagy gyermekjóléti szolgálatot, itt (általában) normális emberekkel el tudsz beszélgetni a problémáidról, és akár pszichológust is kaphatsz, teljesen ingyen.
2009. márc. 13. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Elhiszem, hogy nagyon nehéz helyzetben vagy, és most úgy gondolod, nincs kiút, de hidd el, NEM MEGOLDÁS AZ ÖNGYILKOSSÁG! Azt csak a nagyon gyáva emberek csinálják!

Gondolj bele, hogy mennyi olyan gyerek van akinek elváltak a szülei és szakítottak is vele! Sajnos ilyen az élet, el kell fogadni. Csalódunk, aztán ismét elkezdünk hinni valakiben/valamiben, aztán lehet, hogy megint csalódunk. Ez egy örök körforgás, de sosem lehet feladni, az élet ebből áll, de egyszer maj hidd el találsz valakit, akivel majd egy gyönyörű családot alapíthatsz!:) Megadhatod majd mindazt a gyerekeidnek, amit nem adhattak meg Neked a szüleid!

Szerintem viszont, attól hogy elváltak a szüleid, nagyon szeretnek Téged és fontos vagy Nekik. Jobb lenne, ha veszekednék egész nap? Tudod,vannak olyan helyzetek, amikor sokkal jobb megoldás elválni, mint együtt maradni.

A betegséged már keményebb dió! Gondolom nem vigasztalna, ha azzal jönék, hogy mennyivel súlyosabb beteg van nálad és sokkal rosszabb körülmények között élnek mint Te. Sokkal nehezebb így, de ezt el kell fogadnod.

Hogy miben tudnál segíteni magadon!?

-Legyél nyitott a életre, találd meg az apró örömöket is. Biztos vannak barátaid, legyél velük sokat. Ha nincsenek iratkozz be valamilyen tanfolyamra! Szerintem ha egy ember boldogtalan, akért nemcsak a környezetét okolhatja. Ha tényleg azt akarod, hogy jobb legyen, azért Neked is tenned kell!

Sok sikert, fel a fejjel! Egyébként hány éves vagy?

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 13. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

szia!

Fel a fejjel! A szuleid vàlàsàt sajnàlom, de tudd, nem te vagy az egyetlen, sokaknak vàlnak el a szulei.

Az epilepszia és cukorbetegség kezelheto, fenntarthato gyogyszerekkel, emiatt nem érdemes bànkodnod egyàltalàn.

Az pedig, hogy a baràtnod szakitott veled mert megcsalt, jobb is- meg tudnàl bizni benne???én nem , az tuti.

Keress valami jo kis elfoglaltsàgot, valamilyen egyesuletet (én pl imàdom a jazz-et, igy tagja vagyok egy jazzklubnak), tervezz meg magadnak egy jo kis életet: suli utàn mihez akarsz kezdeni, mit szeretnél dolgozni, stb, és kezdd el szépen felépiteni magadnak.

Ha pedig valoban nem mennek a dolgok, keress egy pszichologust, aki segit.

Egyik probléma sem akkora, hogy ne lehetne megoldàst talàlni rà :)

2009. márc. 13. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Elöző vagyok: ne haragudj, hogy lett az írásomban pár nyelvtani hiba!
2009. márc. 13. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem fordulj pszihologushoz o biztosan tud segiteni,es az ongyilkossagot felejtsd el meglehet oldani ezt is bar nem lesz egyszeru de az eletedet nem kell elszarni,nem tudom hany eves vagy de gondolom fiatal szal elotted az elet nem konnyu de az ongyilkossag nem megoldas.
2009. márc. 13. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Nos! A cukorbetegséget meg lehet szüntetni biorezonanciás kezeléssel!Nagyon hatásos!!!Az epilepsziára kineziológust ajánlanék (bár a biorezonancia is jó rá),mert az epilepsziának átalában lelki okai vannak! Tehát ezek megoldhatóak! A szüleid válásával sajnos nem tudsz mit tenni, ez az Ő életük, az Ő döntésük!Próbáld elfogadni!Attól,hogy elváltak, ugyanúgy szeretnek,mint eddig, nem Veled van problémájuk, hanem egymással!Az ex-barátnőd pedig azt sem érdemli meg,hogy lenyalja a retket a lábadról, ha 3x megcsalt!Bocs a durva kifejezésért, de így gondolom!Próbáld elöször a szervezeted helyretenni, a szüleid válásában pedig lásd meg a pozitív dolgokat, pl azt,hogy nekik így sokkal jobb!Aztán ha minden oké lesz, jöhet a csajozás,és hidd el,hogy ha kiegyensúlyozott és boldog lesze, az exed könyörögni fog,hogy fogadd vissza (persze nem szabad)!Tudom,hogy ez így elég nehéznek tűnik, de csak elhatározás kérdése! Én hasonló helyzetben voltam, gyomorfekélyem és súlyos depresszióm volt, apukám meghalt, a barátom megcsalt majd 3 év után elhagyott!Nekiálltam a biorezonanciának, kineziológus helyretett a lelkemet, így fel tudtam dolgozni apukám halálát és azt is,hogy a barátom így bánt velem!És most egy új férfivel 2 éve boldogabb vagyok mint valaha!Szóval fel a fejjel,minden megoldódik!Mindenki életében vannak nehéz időszakok, de ezeket meg kell oldani, és nem szabad feladni!Úgyhogy fel a fejjel, próbáld helyretenni az életed, mutasd meg,hogy mennyire erős vagy!Hidd el,hogy pár hónap múlva nagyon boldog leszel!Sok sikert!Én drukkolok!:)Mosolyra fel!!!:)
2009. márc. 13. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
39%

Először is az öngyilkosság egyáltalán nem gyávaság (ezt azok mondják, akik még nem voltak hasonló helyzetben), és ne szégyelld magad, amiért ilyenben gondolkozol. Segíthetnek barátok, esetleg pszichológus is. A fontos, hogy belásd, hogy a nehézségek ellenére Te még képes vagy túltenni magad azokon.

A barátnőd egy tévedés volt, tanultál belőle; legközelebb az első után kiteszed, de nem szabad bizalmatlannak lenned a többi lányokkal szemben. Van, aki idős létére még idáig sem jutott a kapcsolatok terén.

A szüleid így is a szüleid maradnak.

2009. márc. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!