Miért ilyen rossz az életem? 14/L
Beszélj meg mindent egy emberrel, akiről tudod hogy megbízhatsz benne és ha tud akkor majd segít (barát, barátnő), és sztem az s elehet normális, ha félsz bemenni egy terembe, ahol elivel a barátaid vannak... merthogy ha egy csoporba jártok, akkor szerintem az lenne a normális, ha szeretnétek egymást... én is sokkal jobban ki mererk állni a többiek elé amióta tudom hogy a barátaim és nem fognak kinevetni - egyébként nekem is volt hasonló korszakom, napokig csak ültem és nem szóltam senkihez, és az volt a legfőbb gondom hogy ki fog odajönni hozzám és bántani... de aztán egyik barátnőmmel megbeszéltem az egészet, és ő rengeteget segített...
Ja, és minden nap csinálj valamit, amitől félsz :D
L/14
Most olvastam csak a válaszod, a 32 éves vagyok. Tudom, emlékszem, milyen fontos, hogy jó társaság legyen egy ilyen szakkörön - de hidd el, nem feltétlenül ezért kell oda járnod, elsősorban a rajzolás miatt. Ha az jól megy, akkor mindegy, hogy ki ül melletted, mert a rajzolás folyamata úgyis kizárja a külvilágot - tudod, amikor elkap a gépszíj és észre se veszed, hogy mennyi idő telt el. Ugyanakkor, akik az első szakkörön még idegenek, a harmadik-negyediken már ismerősök, a hetediken meg akár barátok is lehetnek. Alakíts ki ott társaságot magadnak a rajz szakkörön azokból, akik hasonló érdeklődésűek.
A tanárnak meg a nyakára kell járni, nyúzni, hogy mutassa meg, hogy kell, mert szeretnéd megtanulni. Ha nem mutatja először, nyúzni kell tovább, s nem hagyni a csudába. Most akkor akarod, hogy felvegyenek, vagy sem? Kicsi küzdelmek ezek azokhoz képest, amelyek később jönnek majd :D Tarts ki az elképzeléseid mellett! Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!