Miert van hogy felek enni?
Figyelt kérdés
Bocs, lehet hogy ez rossz kategoria, de egesz egyszeruen ha tarsasagba kell enni, ugy erzem mindenki engem figyel, alig birok egy ket falatot lenyomni a torkomon. Ez normalis?2014. jan. 7. 22:14
1/2 anonim 

válasza:

félsz hogy vissza harapXD
hát érdekes, szerintem ne félj ^^
2/2 anonim válasza:
Társaságban én is félek enni, mindig úgy érzem, hogy figyelnek. Csak családi körben tudok enni, máshol nemigazán, csak ha megemberelem magam. Már jobb mint régen, először csak azt mondtam, hogy viszek magammal suliba kaját, és ott meg fogom enni. Azóta nem mindig, de minden második nap viszek valami kaját, és ott eszem meg. Már nem zavar annyira, ha néznek, mint mondjuk 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!