Miért szédülök testi megerőltetésre, és hogy lehetne megelőzni a szédülést? Félek, hogy egyszer elájulok (18/L)
A tesi óráink (90perc) elég megerőltetőek,a múltkor már tényleg majdnem elájultam,és a látásom nagyon homályossá vált.Pedig megettem óra előtt egy csokit,mert már máskor is volt ilyen,és arra gondoltam,biztos leesett a cukrom.Vagy attól,hogy megettem előtte egy csokit,még leeshetett?Vagy mi a fenétől lehet?
Egyébként a többieknek nincsen ilyen problémájuk,pedig én a gyakorlatsorokból elég sokat el is csalok,meg minden,de még így is ajulás közeli állapotba tudok kerülni.
A múltkor 60 perc után leültem a padra,de holnap egymás után 2 tesire kell bemennem (3óra összesen...) mert ha 1 szemeszterben nincs meg a 10 tesióra,akkor ugrik a 2 kredit :S Mit csináljak?
Ja egyébként pl szívproblémám valószínűleg nincsen,legalábbis tavasszal még nem volt,mert akkor voltam EKGn az alkalmassági vizsga miatt.
ha el akarsz ájulni vagyis igy érzed igyál sokat
velem is ez volt.. majdnem kiszáradtam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!