Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért szédülök testi megerőlte...

Miért szédülök testi megerőltetésre, és hogy lehetne megelőzni a szédülést? Félek, hogy egyszer elájulok (18/L)

Figyelt kérdés

A tesi óráink (90perc) elég megerőltetőek,a múltkor már tényleg majdnem elájultam,és a látásom nagyon homályossá vált.Pedig megettem óra előtt egy csokit,mert már máskor is volt ilyen,és arra gondoltam,biztos leesett a cukrom.Vagy attól,hogy megettem előtte egy csokit,még leeshetett?Vagy mi a fenétől lehet?

Egyébként a többieknek nincsen ilyen problémájuk,pedig én a gyakorlatsorokból elég sokat el is csalok,meg minden,de még így is ajulás közeli állapotba tudok kerülni.

A múltkor 60 perc után leültem a padra,de holnap egymás után 2 tesire kell bemennem (3óra összesen...) mert ha 1 szemeszterben nincs meg a 10 tesióra,akkor ugrik a 2 kredit :S Mit csináljak?

Ja egyébként pl szívproblémám valószínűleg nincsen,legalábbis tavasszal még nem volt,mert akkor voltam EKGn az alkalmassági vizsga miatt.

2009. nov. 29. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj edzőterembe futni és gyúrni, ez valószínűleg a kondíciógyengeség miatt lehet, mert pl én ha sokat futok a tüdőmet köpöm majd ki , és hót turhás lesz a "nyálam" mivel nem futok csak "gyúrok"
2009. nov. 29. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem alacsony a vérnyomásod, és ettől van, és igen lehet hogy az állóképességedet is kellene erősíteni!De szerintem ez vérnyomás gond lesz!
2009. nov. 29. 16:09
 3/3 anonim válasza:

ha el akarsz ájulni vagyis igy érzed igyál sokat

velem is ez volt.. majdnem kiszáradtam:P

2009. dec. 14. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!