Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A lenti okokból ítélve vámpír...

A lenti okokból ítélve vámpír vagyok?

Figyelt kérdés

-hegyesek a szemfogaim

-szeretem és akarom a vért

-Imádom a feketét

-a szemem színe változik

-erős vagyok

-rendkívül jól hallok

-a szaglásom emberfeletti

-utálom, és menekülök a napfény elől

-szeretnék koporsóban aludni

Vámpír vagyok?

2009. nov. 29. 18:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha csillogsz a napfényben akkor nem vagy vámpír csak zsíros a bőröd XD
2010. jan. 8. 01:43
 22/24 anonim válasza:
szerintem is lehetsz vámpír. A szüleid azok? Lehet h azok, csak nem mondták még el. De van egy tesz amiből kiderülhet könnyen. LEhetőleg éjfélkor menj az udvarra és dőlj bele egy karóba (lehetőleg a szíved szúrd át). Ha meghalátl vámpír vagy. Vagy lehet h nem vagy vámpír, de egy hülyével kevesebb. Én téged csak sajnálni tudlak, és szégyen hogy ennyit foglalkoznak veled a szüleid, hogy igy rákattansz egy hülye filmre. Sztem az a fil korhatáros... hogy francba nézted meg? Oké én se tartottam be a 12es korhatárt, de tom mi film és mi valóság. HOnnan veszed h emberfeletti a szaglásod? Próbáltad már más ember orrát is, vagy tippeltél? Koprosóban aludnál? mutasd már meg ezt a kérdésedet a szüleidnek -.-
2010. aug. 29. 15:31
 23/24 anonim ***** válasza:
44%
ez mind hülyeség ! egyébként ha vámpír lennél az arcodon a bőr össze lenne húzódva és beteg lennél ! elhúzódnál az emberek elől ! és ez hülyeség a vámpírok nem alszanak koporsóban ! de egyébként vannak vámpírok !
2010. szept. 2. 19:41
 24/24 Kataaaaa válasza:

Te biztos nem vagy vámpír talán egy kisgyerek akit elhanyagolnak.!!

-a szemfogai a legtöbb embernek hegyesek

-honnan tudod h szeretsz vmit ha még kise próbáltad(talán vérszegény vagy)

-sokmindenki szereti a feketét és?

-a szemed szine biztos nem változhat egy szemüveg nemártana

-sokmindenki erős szintén

-honnan tudod hogy olyan nagyon jól hallasz?

-emberfeletti biztos nem lehet 1 szaglás

-hülye vagy ha utálod és menekülsz a napfény elől

-egy pszihológust ajánlanék a koporsóra

2012. ápr. 1. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!