A lenti okokból ítélve vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
-hegyesek a szemfogaim
-szeretem és akarom a vért
-Imádom a feketét
-a szemem színe változik
-erős vagyok
-rendkívül jól hallok
-a szaglásom emberfeletti
-utálom, és menekülök a napfény elől
-szeretnék koporsóban aludni
Vámpír vagyok?
2009. nov. 29. 18:04
21/24 anonim válasza:
Ha csillogsz a napfényben akkor nem vagy vámpír csak zsíros a bőröd XD
22/24 anonim válasza:
szerintem is lehetsz vámpír. A szüleid azok? Lehet h azok, csak nem mondták még el. De van egy tesz amiből kiderülhet könnyen. LEhetőleg éjfélkor menj az udvarra és dőlj bele egy karóba (lehetőleg a szíved szúrd át). Ha meghalátl vámpír vagy. Vagy lehet h nem vagy vámpír, de egy hülyével kevesebb. Én téged csak sajnálni tudlak, és szégyen hogy ennyit foglalkoznak veled a szüleid, hogy igy rákattansz egy hülye filmre. Sztem az a fil korhatáros... hogy francba nézted meg? Oké én se tartottam be a 12es korhatárt, de tom mi film és mi valóság. HOnnan veszed h emberfeletti a szaglásod? Próbáltad már más ember orrát is, vagy tippeltél? Koprosóban aludnál? mutasd már meg ezt a kérdésedet a szüleidnek -.-
23/24 anonim válasza:
ez mind hülyeség ! egyébként ha vámpír lennél az arcodon a bőr össze lenne húzódva és beteg lennél ! elhúzódnál az emberek elől ! és ez hülyeség a vámpírok nem alszanak koporsóban ! de egyébként vannak vámpírok !
24/24 Kataaaaa válasza:
Te biztos nem vagy vámpír talán egy kisgyerek akit elhanyagolnak.!!
-a szemfogai a legtöbb embernek hegyesek
-honnan tudod h szeretsz vmit ha még kise próbáltad(talán vérszegény vagy)
-sokmindenki szereti a feketét és?
-a szemed szine biztos nem változhat egy szemüveg nemártana
-sokmindenki erős szintén
-honnan tudod hogy olyan nagyon jól hallasz?
-emberfeletti biztos nem lehet 1 szaglás
-hülye vagy ha utálod és menekülsz a napfény elől
-egy pszihológust ajánlanék a koporsóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!