Mit jelent pontosan az, ha valaki egy "energia vámpír"? Honnan lehet tudni, ha esetleg az lennék és mégis mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 19:02
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ha valamilyen élőlényhez közel kerülsz, mindegy, hogy direkt vagy akaratlanul, de elkezded szívni az energiáját! Ritka de létezik ilyen. Én is ilyen vagyok ugyhogy tudok segíteni...:) Onnan lehet tudni, pl én ilyenekről jöttem rá, hogy ha sokáig fogod egy növénynek a levelét akkor az nemsokára elhervad (mármint nem rögtön hanem mondjuk, másnapra) vagy valakinek megfogod a kezét akkor az érzi is, hogy fgy az energiája, meg ilyenek!:) Ezellen nincs mit tenni, ez így marad... Ha úgygondolod, hogy te is az vagy, nyugodtan írj, szívesen segítek!
2/5 anonim válasza:
Utolsó: Téged meg gondolom egy agyvámpír szívott ki ennyire :)
3/5 anonim válasza:
Első: és a fiúd "energiáját" is leszívod? Hogy esik neki a dolog?
4/5 anonim válasza:
Elsőnek nem sok energiája lehet, ha a növény is nyomban elhervad tőle:)
5/5 anonim válasza:
...Őszintén ... Télleg léteznek energia vámpírok,konkrétan az emberek azok és a másik "élőlény" energiáját "szívják el".röviden,csak hogy az elözőekben annyira nem hittünk az elsőnek!:/ egyépként bővebben:www.demonvilage.lapunk.hu rengeteg misztikus lénnyel kapcsolatos infót találsz + kikeresheted az energiavámpírt is!:P:);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!