A lenti okokból ítélve vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
-hegyesek a szemfogaim
-szeretem és akarom a vért
-Imádom a feketét
-a szemem színe változik
-erős vagyok
-rendkívül jól hallok
-a szaglásom emberfeletti
-utálom, és menekülök a napfény elől
-szeretnék koporsóban aludni
Vámpír vagyok?
2009. nov. 29. 18:04
11/24 anonim válasza:
Ha 200 év múlva is felteszed ezt a kérdést, akkor igen, vámpír vagy.
12/24 anonim válasza:
vámpírok nem léteznek, az leesett már?
13/24 A kérdező kommentje:
Igen, tudok csillogni a napfényben. Köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 29. 21:51
14/24 A kérdező kommentje:
De attól még, hogy tudok csillogni, utálom a napfényt. Amúgy 10 éves vagyok. Sajnos ._.
2009. nov. 29. 21:53
15/24 anonim válasza:
Szia Kisember!:) Nem, bármennyire is szeretnél nem vagy vámpír.:( De ha így érzed mégis írj róla egy könyvet!!!:D tuti meggazdagszol vele! egyébként tudtad hogy a Twilightot egy háztartásbeli nő írta akinek semmi különösebb végzettsége nincs??? tuti hogy jobbat írnál!!!=D
16/24 anonim válasza:
Léggy önmagad még akkor is ha mások hülyének néznek XD
17/24 anonim válasza:
Nem, csak hülye, skizofrén és elmebeteg vagy, aki túlzásba vitte a Twilight-imádatot, és szeretnél Bella/Edward lenni... beteges, fordulj pszihológushoz! De azért remélem ez kamu kérdés...
18/24 anonim válasza:
Ja, most olvastam el az összes választ... az, h 10 éves, mindent elmagyaráz... Majd 16 évesen olvasd vissza ezt a kérdést, és vered a fejedet a falba, h ilyet kérdeztél!
Utolsó voltam
19/24 Guilty válasza:
Azt hiszed ennyi az egész?Attól,hogy ezket csinálod,még nem vagy vámpír.Azt fel sem tudnád fogni milyen...sokan azt hiszik igen,de azt kevesen tudják milyen valójában...
20/24 anonim válasza:
hozom a fokhagymát meg az feszületet...vagy inkább egy karót üssünk a szívedbe? : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!