Hogyan tudnék pozitívan hozzáállni a dolgokhoz?
Alapjáraton semmi bajom nincs az élettel, csak valahogy mindig úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy "á úgyse sikerül".Nem vagyunk szegények,szép lány vagyok,sok barátom van stb...De minden esetben a legrosszabbra számítok, mert akkor nem érhet csalódás és tudom jól hogy sokszor emiatt nem sikerül semmi, hiszen a dolgokban hinni kell. Van valami könyv esetleg, ami ezzel foglalkozik, vagy bármi mást szívesen olvasnék...
Köszi előre is
szerintem ez az egész pozitív hozzáállás nagyon túl van lihegve, nem igazán számít semmit, nem léteznek pozitív, meg negatív hullámok, amivel befolyásolhatjuk egy dolog végkifejletét, nem így működnek a dolgok.
én Eckhart Tolle-t javaslom olvasásra, abban nincs semmi ilyen new age "higyj magadban, gondolkodj pozitívan, és sikerülni fog" hazugság. :)
akár vannak pozitív és negatív energiák, akár nincsenek, ha pozitívan gondolkodsz, kevesebbet stresszelsz, így boldogabb életed lehet, és a kutatók szerint tovább is élsz.
én azt javaslom, h most, h már tudod, h nem állsz valami pozitívan a dolgokhoz, erőltesd meg magad, és ha megint ilyen alkalom jön, mondd azt, h "most csakazértis sikerülni fog!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!