FirenzeiNemesasszony kérdése:
Mit szóltok az efféle dolgokhoz?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon idegesítők az olyan reklámok, amikben arról akarnak meggyőzni mindenkit, hogy egy b*zi virág segítségével lefogyhatsz pár hét alatt. Anélkül, hogy mozognál. Na persze...az én homlokomon meg marijuana terem. A mostani kedvencem pedig: nagyobb mellek növények segítségével! Wtf? Ennyire hülyének néznek minket?2011. júl. 25. 10:26
1/5 anonim válasza:
:) nem tudom, én nem foglalkozom az ilyesmikkel. Vannak emberek, akiket igen is hülyére lehet venni ezzel, és más ilyesmikkel... úgy hogy megéri reklámozni...
2/5 anonim válasza:
hát ebben a világban igazán megéri ilyeneket reklámozni, mert minden csak a külsőségekről szól, és van aki tényleg elhiszi, mert nem néz utána a dolgoknak
hát én néha tényleg hülyének nézem az embereket amikor már az agyamra mennek, van egy osztálytársam, szerintem is és mások szerint is kicsit hülye, na jó nem kicsit
3/5 anonim válasza:
Erről én még nem hallottam. O.o Jó nagy hülyeség lehet,aki elhiszi,az meg is érdemli... :D
5/5 A kérdező kommentje:
Azért szívesen megnézném azon emberek arcát, akik ezeket a "csodaszereket" piacra dobják. Talán kezet is ráznék velük az ötletes kivitelezésért...Vagy a tarkójukra csapnék. :)
2011. júl. 25. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!