Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehet az, hogy az...

Miért lehet az, hogy az életemet mindig más dolgokhoz igazítom?

Figyelt kérdés
Minden nap találok valami kifogást, hogy "miért nem jó ez a nap", "majd holnap", és csak tologatom az életemet, és így semmi tartalom nincs benne, nem történik semmi, már 1 éve. Pl. holnapra is megvan a kifogás, miért ne csináljak semmit..szánalmas. Szerintetek miért van ez? És ez engem rendesen zavar, fogva tart! Akármennyire is furának hangzik.
2011. aug. 5. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

olvastam valahol hogy az emberi agy a kényelemre van berendezkedve, megszokások alapján működik.

ahhoz, hogy kitörj eleinte erőfeszítések kellenek, de mihelyst szokássá válik, szinte hiányozni is fog!

legyen az sport, vagy munka, vagy bármi ami mozgat.

ezért van az, hogy munkával jár az életben megmaradni/fent maradni.

2011. aug. 5. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert semmi belső tartásod nincs, sem fegyelmed.
2011. aug. 5. 22:10
 3/3 anonim válasza:
most teljesen magamra ismertem, én is így élek. Engem is zavar, szeretnék rajta változtatni de nem elég erős az akaratom és csak tologatom tovább a teendőket..
2013. febr. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!