Miért teszem ezt?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenért magamat hibáztatom és vagdosom a combomat. amúgy ha nincsenek hibáim és gondjaim vidám vagyok és gyakran jól érzem magam de minden este rám tör az hogy milyen szar ember vagyok és hogy meg kéne halnom, de nem merem a csulkómat vagdosni mert a barátnőm észrevette régebben és nagyon kiakadt ezért a combomat vagdosom. Depresszió?

2013. dec. 31. 04:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Magányos vagy.

Lehet, hogy nem egyedül élsz, de nem is együtt.

Úgy értem, egymás mellett éltek, a családoddal, a baratokkal. Nem beszélgettek eleget, nincsenek közös, érdemben együtt töltött időtök. Mint a fák, az erdőben. Százan, de egymástól tisztes távolságban, egymaguk állnak. Csak messziről tűnik egy erdőnek.

Nem?

Én legalábbis igy érzem néha magamat.

2013. dec. 31. 06:01
 2/8 szántóvető ***** válasza:
ez már a vég kezdete.majd bepiálsz és elvágod a saját torkod.fordulj szakemberhez,egyedül nem fogod tudni megoldani.
2013. dec. 31. 07:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg valami borzasztó állapot ha itt tartasz.Szerintemis szakorvos kell neked.
2013. dec. 31. 08:28
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem ne vágdosd semmid sokkal jobb érzés lesz
2013. dec. 31. 15:16
 5/8 anonim válasza:

Én is így érzem :) Ne vagdosd magad! Mielőtt elkezdenél vágni, gondold át miért teszed. Tényleg igaz ez? Senki sem lehet tökéletes! Vagy írj rá egy barátodra, meséld el neki mit érzel, ő majd elmondja,hogy nem igaz! Vagy ha nincs olyan barátod, írhatsz nekem is, csak szólj ha szeretnél írni, és adok én szívesen elérhetőséget. Sokszor segít, ha elmondod egy barátnak/ismeretlennek mit miért érzel. Lehet, hogy tud segíteni..

:)

2013. dec. 31. 17:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magányos. van családom sok barátom, de én lököm el őket.
2014. jan. 1. 00:46
 7/8 pepy02 válasza:
De ne lökd el.Mert ők talán tudnak neked segíteni..Sok sikert és ne csináld mert nem éri meg..
2014. jan. 2. 14:07
 8/8 anonim válasza:

Ne lökd el őket. A végén egy nap arra ébredsz majd, hogy nincs senkid. Senkiben sem bízhatsz.

Inkább gondolkodj pozitívan!

2014. jan. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!