Miért teszem ezt?
Magányos vagy.
Lehet, hogy nem egyedül élsz, de nem is együtt.
Úgy értem, egymás mellett éltek, a családoddal, a baratokkal. Nem beszélgettek eleget, nincsenek közös, érdemben együtt töltött időtök. Mint a fák, az erdőben. Százan, de egymástól tisztes távolságban, egymaguk állnak. Csak messziről tűnik egy erdőnek.
Nem?
Én legalábbis igy érzem néha magamat.
Én is így érzem :) Ne vagdosd magad! Mielőtt elkezdenél vágni, gondold át miért teszed. Tényleg igaz ez? Senki sem lehet tökéletes! Vagy írj rá egy barátodra, meséld el neki mit érzel, ő majd elmondja,hogy nem igaz! Vagy ha nincs olyan barátod, írhatsz nekem is, csak szólj ha szeretnél írni, és adok én szívesen elérhetőséget. Sokszor segít, ha elmondod egy barátnak/ismeretlennek mit miért érzel. Lehet, hogy tud segíteni..
:)
Ne lökd el őket. A végén egy nap arra ébredsz majd, hogy nincs senkid. Senkiben sem bízhatsz.
Inkább gondolkodj pozitívan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!