Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy éled az életed?

Hogy éled az életed?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 07:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ahogy jön.
2009. nov. 28. 07:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajnosnem úgy ahogy szeretném.Ebben az évben csak rossz jött rosszra....már vége lehetne....
2009. nov. 28. 08:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
sehogy, munkanélküli vagyok. max tervezgetem, hogy hogy élném, meg visszaemlékszek, hogy hogy éltem. :)
2009. nov. 28. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Reggel fél hétkor felkelek,elmegyek gimibe ott dekkolok kettőig,hazamegyek tanulok tízig,tizenegyig,másnap felkelek fél hétkor,elmegyek gimibe....
2009. nov. 28. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Unalmasan, és egysíkúan. És folyton azon töröm a fejem, hogy hogy kéne ezen változtatni.......
2009. nov. 28. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Fél 7-kor indulok el, este 6-7 körül érek haza, bejárós vagyok fősulin, egy napom általában utazásból, tanulásból,netezésből áll, csak tesómmal beszélej általában meg osztálytársaimmal. Jelenleg így.
2009. nov. 28. 19:38
 7/12 anonim válasza:
ami azt illeti úgy mint egy halott akit a szobájában felejtettek...
2009. nov. 28. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:

ahogy bárki....

felkelek, dolgozom, hazajövök, lefekszem......felkelek, dolgozom,...... -II-

2009. nov. 29. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

hajnali 5kor kelek iskola rögtön haza tanulás gép alvás. Minden egyes nap ugyan az. Hétvégén felkelek gépezek lefekszek felkelek gépezek fürdök lefekszek. Ez 2 napig aztán elölről a hétköznap.

Elvesztettem az emberekbe vetett mély hitemet! De komolyan én annyira bíztam bennük és mindenki egyszerre adta be az unalmast. Azóta nem barátkozok senkivel mélyebben, vannak az osztálytársak azokkal nap közbe elvagyok, de nem engedem magamhoz közel őket. Leginkább a szobámban lehet megtalálni ahogy a sötétítő be van húzva és tolom a gépet vagy a könyveket. azt hiszem ki kéne mennem a fényre.

2009. nov. 29. 17:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Mér' Te?
2009. nov. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!