Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi alapján éled az életed?

Mi alapján éled az életed?

Figyelt kérdés

1."élj a mának, a holnap várhat" mondóka alapján, nem érdekel mi lesz a jövőddel, és elszórakozod mindig a pénzed, stb...

2. optimista, megfontolt, ugyanakkor néha bulizik hatalmasat, csak kicsit izgatja a jövő

3. "nincs élete" (kockaszleng), nem bulizol, csak gyűjtöd a pénzedet folyton folyvást, jó előre 5-10 évvel előre tervezel...

4. (saját vélemény megfogalmazása, ha akarod, nem kötelező)

2010. júl. 6. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3.
2010. júl. 6. 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
get a life n00b xD
2010. júl. 6. 16:19
 3/14 anonim ***** válasza:
amúgy inkább a második változat :)
2010. júl. 6. 16:20
 4/14 anonim ***** válasza:
2-3 között:) optimista vagyok és megfontolt, néha bulizok csak, a pénzemet nem szeretem elszórni, érdekel a jövőm.
2010. júl. 6. 16:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezek vegletek. Mikor mar gyereked van, az elso ketto nem igazan jon szamitasba, a harmadik meg tulzas. Es attol meg van eletem, hogy gondolok a jovore, nem bulizok, hanem a csaladommal vagyok. Nem ertem, hogy az ilyen embereknek miert ne lenne elete? Epp nekik van csak igazan...
2010. júl. 6. 16:23
 6/14 anonim ***** válasza:
1. de már kicsit kezdem érezni, hogy nemsokára ez nem lesz olyan jó. 30 múltam, de azért még kitartok az 1. mellett. :)
2010. júl. 6. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:

:D nekem van egy jó válaszom :D

69

ez mindent elmond:D

2010. júl. 6. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Hat en az "elj a manak" elvet kovetem... ugyanakkor tervezek a jovore is, hogy mindig legyen mibol a manak elni :)
2010. júl. 6. 16:42
 9/14 anonim válasza:

16:38

15-6 évesen sokat tudhatsz az életről...attól, mert beírtad h 69 nem vagy menő, mondjuk te még csak ilyen szinten tartasz, szánalom a köbön:D

amúgy 2.

2010. júl. 6. 16:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Igyekszem azt adni másoknak amit én is elvárok tőlük. Szívesen felelném,hogy a 1-es,de sajna nincs mit elköltenem,és jelenleg az életem minden területén mélyponton vagyok. És nagyon foglalkoztat a jövőm,nem vagyok a "carpe diem" híve. Amit ma teszek az kihatással lehet a jövőmre,szóval nem szertelenkedek. 18/L
2010. júl. 6. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!