Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi alapján éled az életed?

Mi alapján éled az életed?

Figyelt kérdés

1."élj a mának, a holnap várhat" mondóka alapján, nem érdekel mi lesz a jövőddel, és elszórakozod mindig a pénzed, stb...

2. optimista, megfontolt, ugyanakkor néha bulizik hatalmasat, csak kicsit izgatja a jövő

3. "nincs élete" (kockaszleng), nem bulizol, csak gyűjtöd a pénzedet folyton folyvást, jó előre 5-10 évvel előre tervezel...

4. (saját vélemény megfogalmazása, ha akarod, nem kötelező)

2010. júl. 6. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Olyan 3-as féle vagyok. Mondjuk soha nem szerettem a bulikat, és igyekszem gyűjteni, mert szegények vagyunk és szeretnék valami kezdő löketet adni magamnak.
2010. júl. 6. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:

16:44

csak viccből írtam, mert erre a kérdésre, ha csak azok közül a válaszok közül választhatnék akkor nem igazán tudnám leírni azt amit igazából "követek".

hát igen a menő dolog :D

ez egészen távol áll tőlem és néha jól esik :D

de hogy ne legyen teljesen OFF:

a kettes válasz első kettő állítását kicserélem a hármaséra, és akkor 3 :D

2010. júl. 6. 20:26
 13/14 A kérdező kommentje:

Tévedés ne essék, nem csak ezek közül lehet választani.

a 4-es pont, ami szerint TE éled az életed, írd le, ha nem illik az első 3 ba.

Igen, sajnos, manapság elég menő a szarnak a világba típusú életfelfogás, és a "mának" élés...

2010. júl. 7. 10:15
 14/14 anonim válasza:
nekem is 2-3 xD
2010. júl. 13. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!