Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy emberrel éled le az egész életed?
Az én rokonságomban is nagyon sok ilyen van!
Nagyszüleim és szüleim is ilyenek. Én is már megtaláltam. :)
Régen sok-sok ilyen volt, sajnos ma már ez nagyon ritka.
Nekem sem sikerült.
Van, lehet hogy meg sem csalják egymást, de ez nem biztos, hogy a lángoló szerelem miatt van.
Egyszerűen elkényelmesednek és nem találnak vagy keresnek jobbat.
Ha útjukba kerül egy jobb, akkor sem biztos, hogy bele mernek vágni.
igen
minden embernek van egy ember akivel minden körülmények között le kell élnie az életét az pedig SAJÁT MAGA
sokan sajnos elfelejtik,hogy ettől az embertől sosem szabadulhat meg és elfelejt jó lenni saját magához
még akkor is, ha azzal tenné a legjobbat,hogy elválik és lemond az életre szóló házasságról a saját boldogságáért
jó lenne ha ezt egyre többen tudatosítaná magában minden ember: nem szabad mindig mindent magunk és a boldogságunk elé helyezni....mert hiába állnak körülötted ezren amikor az utolsókat nyögöd a halálos ágyadon,ami távozik az is te leszel egyedül, magaddal és azzal,ahogy leélted az életed :):):)
Szüleim és nagyszüleim házassága is ezt igazolja :)
Amúgy én még csak 16L vagyok,de persze csak egy emberrel szeretnék majd összeházasodni, a Nagy Ő-vel. Most lett vége egy 1,5 éves kapcsolatomnak és jelenleg el sem tudom képzelni, hogy van olyan elsöprő szerelem,és olyan ember, aki mellett le tudnám élni az életem. De remélem idősebb koromban megtalálom az igazit:)
:D én a párommal szeretném leélni az életem, 3 éve vagyunk együtt és 2o-vagyok. Szerintem nem lehetetlen:D
a megcsalás nálunk nem téma, bár most távkapcsolatban élünk soha egy percre nem kételkednék benne...
a megcsalás jellem kérdése, és sem Ő sem én nem vagyok olyan. Innentől kezdve nincs mit kombinálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!