Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy emberrel éled le az egész életed?
bízom benne, hogy van még ilyen, hogy hűség egy életre:-)
6éve vagyok együtt a párommal, de ilyen még nem merült fel, hogy megcsalt volna..remélem nem is lesz, mert úgy néz ki, hogy nekem ő az igazi.
nagyszüleim 57 éves házasok.szüleim nemrég ünnepelték a 32. évfordulójukat.édesanyám 19 volt mikor férjhez ment édesapámhoz.és még van pár a rokonságomban akik már évtizedek óta együtt vannak.remélem én is a férjemmel fogok megöregedni-én 23 ő 26 éves,és 1,5 hónapja vagyunk házasok.szerintem ez ma is létezik,mármint a boldogan éltek míg meg nem haltak.de ez igazán a kapcsolatban élőkön is múlik,mert ha nem szeretik egymást eléggé,nem egymás kiegészítései,akkor nem biztos hogy halálig tartó szerelem lesz.
de remélem hogy sok mindenkinek része lesz benne,hogy hosszú,boldog házasságban éljen élete párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!