Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tartom magam szépnek de...

Nem tartom magam szépnek de néha mégis. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Vanegy tüklör az íróasztlaomnál és ha belenézek álltalába szépnek találom magamat vannak rosszab napjaim is meg vannak képek amiken kifejezetten tetszek magamnak,de ha valaki megdicsér hogy szép vagyok akkor egyből azt mondom hogy dehogyis stb.Ha egy nálam jóval szebb lánnyal vagyok együtt akkor viszont rosszul érzem magam a bőrömben.15L
2009. nov. 27. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
ugyanez vagyok én is:DDD csk én már 23 éves:D amugy a fényviszony is sokat befolyásol azon, ahogy látod magad.... a másik meg hogy alapból vannak rosszabb napjai az embernek, de ezt furamódon csakis az érintett veszi észre:)
2009. nov. 27. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó neked én soha nem éreztem magam szépnek ,mindig vkinek vmi baja van:S nagyon szar :( engem csak a szüleim meg a rokonok dicsérnek,de csak azért,hogy magukkal is elhitessék,hogy nem csináltak ronda gyereket amikor tudják,hogy szó szerint elba*tak:)
2009. nov. 27. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Utsó: azt kétlem.

én 18 éves fiú vagyok, és néha bennem is előjön ez... szóval sztem természetes.

2009. nov. 27. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Bennem is! És én is fiú vagyok.

De engem egy ideje nem érdekel. Megbarátkoztam magammal, hogy olyan vagyok amilyen.

Engem különben se a szépségemért szeressen senki! :D

2009. nov. 27. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én kb egy évben egyszer ha tetszem magamnak, úgyhogy te még jól is jártál akkor. van amikor felkelek és elájulok magamtól olyan szép vagyok, és van amikor szintén felkelek reggel és még mindig nincs semmi bajom, mégis csúnyának látom magam :(.
2009. nov. 27. 20:45
 6/7 anonim válasza:

Szerintem, ez totál egészséges! Végre valaki!!

Gratulálok

A mai világban díjazni kéne az olyanokat mint te, de tényleg!!!!!!!!!:)

2009. nov. 28. 18:55
 7/7 Zenon ***** válasza:
Csak egy kis hiúság? :)
2010. jan. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!