Miért van ez? Csúnyának tartom magam, valamikor meg szépnek. (Bőb. lent)
Figyelt kérdés
Környezetem vagy irigykedik (lányok, valamikor elég durván piszkálnak miatta mert bejövök a barátjuknak.)vagy mindent megtesz, hogy együt lehessen velem. (pasik az utcán, ismerősök közül majdnem az összes.)2010. júl. 5. 21:52
1/3 anonim válasza:
hát ha ez igyvan akk az csak jo és akk érdemes h legyen önbizalmad ha van mire , mer sztem idegenek véleménye a legmérvadobb mer nem hazudnak joindulatbol. én mongyuk fiu vagyok és a visszajelzésekböl és eddigi tapasztalatokbol nekem is van önbizalmam de pl ha strandrol jövök haza épp v ilyesmi nem tartom magam jonak pedig ugyanugy szemeznek velem akk is. najo ez kicsit egosan hangzott de a lényeg h ha jol nézel ki akk is van néha h nem látod magad elég jonak még akk is ha azvagy
2/3 anonim válasza:
egy kép rólad sok mindenre megoldást jelenthet.:D linkelj:D
3/3 A kérdező kommentje:
nem linkelek. nem akarom, hogy felismerjenek. Köszönöm az első válaszolónak.
2010. júl. 5. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!