Már nem tartom magam olyan szépnek, mint régen. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Nézegettem a régebbi képeket a gépen és rájöttem h fél éve sokkal szebb voltam mint most. Ez elszomorít, nem tudom mit tegyek. Akkoriban minden kép jól sikerült rólam...most meg egy normális képet sem tudok összehozni magamról ami pl mehetne közösségi oldalakra is.
Szeretem a testem...v Meztelenül is szép vagyok...nevezz be oda...v ne nézegess annyi divat lapot,biztos nincs semmi baj veled cs azt hiszed h mindenki tökéletes...a legtöbben szeretnének változtatni magukon...
2010. ápr. 19. 07:43
4/12 anonim válasza:
Mert mind megöregszünk, így te is. És a végén ráadásul még meg is halunk. Jó mi?
2010. ápr. 20. 16:13
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy észre se vetted és kevesebbet törődsz a külsőddel, a lelkeddel? Vagy az is lehet, hogy olyan helyzetben vagy mint én. elég pocsékul élem meg a teleket (depresszió)+ családi problémák is votlak, és ez meglátszott rajtam. Tavasz első szép napsütéses napján amikor már megoldódtak a családi gondjaim, és a nap is sütött, mindenki azzal jött, hogy én hogy megszépültem. De tényleg mindenki.
Szerintem mind külsőleg mind belsőleg figyelj többet magadra. :)
2010. ápr. 20. 17:02
6/12 anonim válasza:
17:02-nek igaza van!
Ha belül jól érzed magad akkor kifelé is szép vagy!
Keress magadban jó tulajdonságokat, és ha már elönt a büszkeség, hogy milyen szép lelkű ember vagy vissza kapod a fél évvel ezelötti "arcod" esetleg még szebbnek fogod látni magad, aztán meg mindenki más is!
2010. ápr. 20. 18:32
7/12 anonim válasza:
Jó elkalandozni ezzel a gondolattal, csak kár hogy nem igaz. Egy dannkóros is érezheti jól magát ha kap 1 nyalókát, mégis ronda.
2010. ápr. 20. 18:35
8/12 anonim válasza:
Úgy látom te se érzed jól magad...
ezt a kérdést nem egy dannkóros tette fel, és akérdezőnek szólt a válasz.
2010. ápr. 20. 19:52
9/12 anonim válasza:
És? Attól még igaz, vagy mondhatnám akár a drogosakat is, be vannak tépve és boldogak, vagy akár az alkoholisták, tökmind1, hogy milyen példát hozok fel, a lényeg az, hogy baromság amit írtatok, attól h jól érzed magad még nem vagy szép.
2010. ápr. 20. 21:34
10/12 anonim válasza:
Ép testben, ép lélek... ez fordítva is igaz. Próbáld megoldani a gondjait vagy segítséget kérni, és ha van egy kis időd akkor szépítkezz ... forró fürdő, körömfestés, fodrász , sport.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!