Miért hiszi minden mai fiatal, hogy az élet csak a buliról, piáról és a d. ugásról szól?
Ma a fiatalok nagy része csak erre tud gondolni, és ezt értem úgy 14-25 éves korig. Nem érdekli őket semmi, csak hogy mikor és hol rúgjanak be, milyen zenére. Apáink is ilyenek voltak? Fiatalon ők is azt csinálták és mégis rendes emberek lettek, vagy valami megváltozott és az elkövetkező felnőtt nemzedék ebből a csűrhéből fog kialakulni?
V.Dánie 21
"Én csak szeretném ha a gyerekem nem ennek a kornak az eltúlzott, tovább érett formájába születne bele"
A gyerekeidet úgy neveled, ahogy akarod. Csak egy kis vélemény: a csajozós/pasizós, bulizós fiatalok általában jobban értenek a szociális játszmákhoz, mint mások, mivel a szociális környezetben (barátok, haverok, ellenkező neműek közt - csavargások, buli, ...) eltöltött idő több, a gyakorlatuk is több.
A játszmák pedig nagyon fontosak, szerintem tanítani kéne őket az iskolában. A jó játszmázók általában sikeresebb emberek.
Egyébként lehet, hogy tényleg rossz közegben mozogsz, vagy csak felületesen ítélkezel.
T. Balázs
(11-28 17:16-os voltam)
Miért irigykednék rájuk? Miért szeretnék a csűrhe közé tartozni? Van normális haveri köröm, és nem rossz közegben vagyok, csak látom azt az oldalát is.
Amúgy talán tényleg jót tesz a gyereknek ha sok ember közt van és rendesen szocializálódik, de azt is lehet rendes környezetben. Én is kultúráltan szórakozok, nem egy diszkóban, üvöltő zene közt próbálok a barátaimmal lenni, ahol nem hallom őket és vagy be vagyok lőve vagy éppen nem. Minden ami jó lehet abban ha egy fiatal benyom egy üveg vodkát aztán egész este a diszkóban ugrál és végül megk.ur egy csajt a wc ben, azt máshol is megtalálja.
És ez talán egy erős általánosítás, de azért általánosítok, mert egyre általánosabb ez. Kulturáltal is lehet szórakozni, mindennek van más módja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!