Miért hiszi minden mai fiatal, hogy az élet csak a buliról, piáról és a d. ugásról szól?
Ma a fiatalok nagy része csak erre tud gondolni, és ezt értem úgy 14-25 éves korig. Nem érdekli őket semmi, csak hogy mikor és hol rúgjanak be, milyen zenére. Apáink is ilyenek voltak? Fiatalon ők is azt csinálták és mégis rendes emberek lettek, vagy valami megváltozott és az elkövetkező felnőtt nemzedék ebből a csűrhéből fog kialakulni?
V.Dánie 21
Miért hiszi minden mai idióta, hogy az élet csak az átgondolatlan, és általánosítgató kérdésekről szól?
Ma az idióták nagy része csak erre tud gondolni, és ezt értem úgy 11-90 éves korig. Nem érdekli őket semmi, csak hogy mikor és hol írjanak be, milyen hülyeséget. Apáink is ilyenek voltak? Fiatalon ők is azt csinálták és mégis ugyanolyanok maradtak, vagy valami megváltozott és az elkövetkező idióta nemzedék ebből a hülyeségeket kérdezgető csűrhéből fog kialakulni?
V.Dánie 21
Háh na ne nevettes!! Igen képzeld el apáink sőt anyáink is ilyenek voltak, csak ők még jobban titokban tartották sőt az sem tűnt fel, hogy milyen fiatalon lettek anyukák és nagy mamák? Talán mert 16-18 évesen szülték meg első gyerekeiket.. Hoppá és persze ők soha sem gondoltak a szexre.. Az alkohollal ugyan ez a helyzet..
És felszeretnélek világosítani, hogy nem minden fiatal és nem kéne általánosítani! Én és a baráti köröm nagy része egyáltalán nem csak a bulikra a szexre és a stb-re koncentrál. És lehet hogy egy szent vagyok, amiért engem csak a jövő érdekel?? Mert ahogy leírtad ilyen nincs.. Akkor hát bemutatlak magamnak!
Kérlek.. Ez a kérdés kicsit gáz. De nem offolok csak vélemény.
És még 1x mondom, hogy nem minden fiatal hiszi azt, amire te gondolsz.. De amúgy te is bele tartozol ebbe az idővallumba, talán te is csak a bulizásra a szexre a fűre a drogra tudsz gondolni? Kétlem..
Jajj most jót nevettem az egyik válaszon, drog szintén nem volt.. XD Igen a hippik sose szedtek ópiumokat és nem is ittak alkoholt.. XD
Am előző válaszoló voltam
16L
Jólvan, nem mindenki ilyen, de a többség az igen. Amúgy nem azért kérdeztem mert én nem szoktam egyáltalán bulizni és nincs csajom, hanem mert sokan e köré építik az életüket, és rendesen túlzásba is viszik. Az aki azt írta hogy apáink is ugyan ilyenek voltak, az gondolja már át, hogy akkoriban Magyarországon egyáltalán nem voltak drogok, tudtak még kulturált módon mulatni a fiatalok. Én például attól is el tudok lazulni, ha beülök valahová és megiszok valamit, de emberi határok közt a haverokkal. Lehet kissé ellenzem a diszkókat, de akkor is azok a legnagyobb drog elosztó helyek és üvöltő elektromos zene közben belőve és bepiálva ugrálni nem tudom miért egy jó kikapcsolódás sokaknak. Régen is voltak olyan lányok akik 15 évesen már nem voltak szüzek, de ma már aki 13 évesen még szűz az ciki. És én is kevés 16 éves szűz lányt ismerek, pedig vidéken élek, képzelem mi lehet pesten. De szerintem határozottan egy közelebb állunk a generáció elhülyüléséhez mint ahogy apáink álltak.
Amúgy Dániel
kikérem magamnak!
14 évesen még nem d*gtam, csókolóztam, randiztam, drogoztam. és van pasim! 53km-re...
a buli mostanába "kikapcsolódás". de jó ha egy évbe 3x eljutok egy buliba.
a nemérdekelségben benne vagyok, mert tudom mi akarok lenni. és ha nemtetszik valakinek, nemérdekel. közöltem a tanárokkal is. azóta engem szivatnak, de nemzavar xD tudom a válaszokat (ritkán tanulok, csak megjegyzem) és kész.
bár az osztályból volt valaki aki már "csókolózott" és "pettingelt"... én csak röhögni tudok. nem akarok menő lenni, ha nem azt tehetem amit szeretnék. azaz nem erőszakolhatják rám h szexeljek-e vagy nem.. szval én reális vagyok sztem. nem megyek bele baromságba, még akkor se a föld sorsa függ ettől.
szval lehet hogy a fiatalok 99%-98%-a ilyen d*gós,drogozós,piás. de én benne vok abba az 1%-2%ba ink. Jah és csak energia italt iszok néhanapján..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!