Miért hiszi minden mai fiatal, hogy az élet csak a buliról, piáról és a d. ugásról szól?
Ma a fiatalok nagy része csak erre tud gondolni, és ezt értem úgy 14-25 éves korig. Nem érdekli őket semmi, csak hogy mikor és hol rúgjanak be, milyen zenére. Apáink is ilyenek voltak? Fiatalon ők is azt csinálták és mégis rendes emberek lettek, vagy valami megváltozott és az elkövetkező felnőtt nemzedék ebből a csűrhéből fog kialakulni?
V.Dánie 21
Oh én abszolút nem vagyok ilyen, azzal töltöm unalmas óráimat, hogy zoknikat kötögetek magamnak.
Maradj már! Miről kéne, hogy szóljon a tinikor, ha nem a bulizásról? Ki akarom élni magam, bulizok, pasizok, mert még fiatal vagyok, és inkább most szórakozom ki magam, mint 40 évesen, 3 gyerek mellett:/ Nem hanyagolom el a tanulást, jó az átlagom, nem volt 666 abortuszom, nem kúrt még meg senki egy diszkó klotyójában részegen (bár diszkóba se nagyon járokXD). Inni iszok, de tudom a mértéket, totál lerészegedni nem szoktam. Néha kell az is, egy jó kis bebaszás a haverokkal, aztán lehet röhögni magunkon, ha visszaemlékezünk. Dugni is szoktam, nem is keveset; de könyörgöm, nehogy már ez is baj legyen? A barátommal csinálom, védekezünk, emmelett krva jó dolog!
A szüleink sem voltak különbek, elhiheted, kedves Dániel, mégis rendes emberek lettek.
Mert még csírák, és nem látnak az orruknál tovább, plusz még nem csinálták eleget ezért nem untak még rá, emiatt nem látják át hogy az egésznek tulajdonképpen semmi értelme :P
Na persze tisztelet azoknak a kivételeknek akik valami oltári nagy felelősségteljes és megfeszített munkát végeznek és ezt csupán feszültséglevezetésre, lazulásra használják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!