Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszi minden mai fiatal,...

Thedani kérdése:

Miért hiszi minden mai fiatal, hogy az élet csak a buliról, piáról és a d. ugásról szól?

Figyelt kérdés

Ma a fiatalok nagy része csak erre tud gondolni, és ezt értem úgy 14-25 éves korig. Nem érdekli őket semmi, csak hogy mikor és hol rúgjanak be, milyen zenére. Apáink is ilyenek voltak? Fiatalon ők is azt csinálták és mégis rendes emberek lettek, vagy valami megváltozott és az elkövetkező felnőtt nemzedék ebből a csűrhéből fog kialakulni?

V.Dánie 21

2009. nov. 27. 11:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
52%
Mert a felnőttek önzetlenek és adakozóak. Hát épp ez, hogy ha pesten oda jönnek hozzám akkor legalább egy 10 ft-t a kezébe nyomok, de a felnőttek még rájuk sem néznek. Engem kiráz a hideg, amikor meglátom az embert 1 szál pulcsiba tiszta dzsuva nincsen foga se lakása a tél közepén és kéreget, tudod mit inkább adok neki 10 ft-ot, hogy meglegyen a piára a pénze mert akkor legalább este nem fázik. De a felnőttek. Meg csak arra gondolnak, hogy menny el dolgozni... Hát igen mert a fiatalok önimádóak és önzőek. Hát persze.
2009. dec. 2. 17:42
 32/45 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, apáink milyenek voltak, de az biztos, hogy nem minden fiatalt csak ezek a dolgok érdekelnek, és igenis vannak olyanok, akik főként csak lenézik az ilyesmit.
2009. dec. 2. 19:01
 33/45 anonim ***** válasza:

Oh én abszolút nem vagyok ilyen, azzal töltöm unalmas óráimat, hogy zoknikat kötögetek magamnak.

Maradj már! Miről kéne, hogy szóljon a tinikor, ha nem a bulizásról? Ki akarom élni magam, bulizok, pasizok, mert még fiatal vagyok, és inkább most szórakozom ki magam, mint 40 évesen, 3 gyerek mellett:/ Nem hanyagolom el a tanulást, jó az átlagom, nem volt 666 abortuszom, nem kúrt még meg senki egy diszkó klotyójában részegen (bár diszkóba se nagyon járokXD). Inni iszok, de tudom a mértéket, totál lerészegedni nem szoktam. Néha kell az is, egy jó kis bebaszás a haverokkal, aztán lehet röhögni magunkon, ha visszaemlékezünk. Dugni is szoktam, nem is keveset; de könyörgöm, nehogy már ez is baj legyen? A barátommal csinálom, védekezünk, emmelett krva jó dolog!

A szüleink sem voltak különbek, elhiheted, kedves Dániel, mégis rendes emberek lettek.

2009. dec. 2. 20:04
 34/45 anonim válasza:
60%
mert erről kell, hogy szóljon. addig szórakozzunk amíg lehet. úgyis később megunjuk és megkomolyodunk de addig is legyen mibe beleunni. egyébként gyerekkor kell, én 17 éves koromig szóba sem álltam a pasikkal, tehát még volt gyerekkorom, de amit ma művelnek a fiatalok (pia, drog, szex), azt mélységesen elitélem!
2009. dec. 2. 20:40
 35/45 anonim ***** válasza:
nekem meg pont az hiányzik hogy nem éltem ki magam fiatalon..mostmár talán késő..
2009. dec. 2. 21:46
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
légyszives ne általánosíts! én még soha életemben nem ittam egy korty bornál többet (apám szülinapján) tanulok minden délután és nem járok bulizni. Pasim soha nem volt (és sztem nem is lesz). és nem azért vagyok ilyen mert vmi elmebajom lenne vagy mert ne laknék a fővárosban. úgyhogy vannak másmilyen fiatalok is!! 16/L
2009. dec. 2. 21:56
 37/45 A kérdező kommentje:
De megint avval jönnek sokan hogy ők szüzek, sosem ittak alkoholt és hogy papok szeretnének lenni. Akinek nem inge az tényleg ne vegye már magára. De az is lehet hogy talán túlságosan erőszakos a kérdés és tényleg kell bulizni is. És ha valaki túl vad mert fiatal felnőtt akkor azt is meg lehet érteni. De ez azért úgy 18-25 közé szépen be lehet rakni, de ahogy az embernek már meg kell komolyodni akkor komolyodjon meg, és amikor még gyereknek kell lennie akkor legyen gyerek. Tudjátok, ahogy Charlie bácsi is énekli " az légy aki vagy és érezd jól magad ". De a legtöbb gond ott van hogy már 14 évesen is elfogadott lesz az abortusz, mert bepiálva 2 pasi is megdu.gta egy buliban. Meg az sem túl normális hogy még 30-35 évesen is csak szórja valaki a pénzt hogy ő még bulizik és nem nől fel, mert csak magára akar költeni és semmit sem félretenni mondjuk a jövő generációjának. Én csak szeretném ha a gyerekem nem ennek a kornak az eltúlzott, tovább érett formájába születne bele, ahol már az általánosban is a tanár kéri kölcsön a gyerektől a crack pipát és együtt színak, hogy ő fiatalabbnak, a gyerekek meg öregebbnek érezhessék magukat. Legyen minden egy kicsit normálisabb. És ha valaki tehet ezért, azok mi vagyunk.
2009. dec. 2. 23:37
 38/45 anonim ***** válasza:

Mert még csírák, és nem látnak az orruknál tovább, plusz még nem csinálták eleget ezért nem untak még rá, emiatt nem látják át hogy az egésznek tulajdonképpen semmi értelme :P

Na persze tisztelet azoknak a kivételeknek akik valami oltári nagy felelősségteljes és megfeszített munkát végeznek és ezt csupán feszültséglevezetésre, lazulásra használják..

2009. dec. 3. 09:11
 39/45 anonim ***** válasza:
Olvasgassátok a kérdezőt, akkor is, ha a dölt betűt nehezebb...
2009. dec. 3. 10:16
 40/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, jó volna, ha lenne annyi időm és pénzem szórakozni (biliárd, csocsó, mozi, koncert, színház, kirándulás, puzzle, lego...), amennyi levezeti a mindennapi stresszt. De erre sajnos nincs lehetőségem rendszeresen. Szükség lenne a szórakozásra is, nem csak fiatalon, ami megjegyzem, mindenkinél mást jelent, de az vezeti le a felgyülemlett stresszt.
2009. dec. 3. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!