Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen erzes betolteni a 40...

Milyen erzes betolteni a 40 eves kort?

Figyelt kérdés
Noket kerdeznek, hogy milyen erzes. Pl jobban aggodnak- e a kulsejuk miatt, elegedetlenebbek-e es milyen erzes egy 30-as no mellett dolgozni peldaul, vagy magabiztosabbnak, szexibbnek erzik-e magukat. A pasik viszonyulasa miylen, a csaladi dolgok, gyerekneveles stb hogy valtozik 40 evre....stb
2013. dec. 8. 13:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Látom, a megszólított csoport nem tolong, hogy válaszoljon. Úgyhogy kénytelen leszel beérni egy 41 éves pasas válaszával egyelőre.

A negyvenediket betölteni jó. Sok dolog miatt: először is, ha betöltötted, akkor az azt jelenti, nem haltál meg fiatalabban, ugye.

Második érvem: vsz. 40 éves koromra leéltem életem felét. Ez azt jelenti, hogy sokkal fontosabbá válik az eltöltött idő mennyisége és minősége. Nem fogok olyasmi dolgokba időt/energiát ölni, ami nekem nem fontos, csak esetleg valamiféle megfelelési kényszer hatására tenném. Felértékelődik minden nap, minden hét, minden kapcsolat.

Mindenképp magabiztosabbnak érzem magam: az élettapasztalatot,amit eddig felhalmoztam, senki nem veheti el, és -mivel jól strukturált tudásról van szó- rá lehet építeni egy sikeres jövőt.

Hadd nyugtassam meg a hölgyeket is: a 40-es férfiak nagy része már nem a magas kollagéntartalmú, feszes bőrt, hanem az akár nevetőráncos/szarkalábas bőrbe csomagolt érettséget és szeretetre képes személyiséget keresi. Nem az összes férfi nevében nyilatkoztam! Azt még hozzá kell tennem, hogy a huszas-harmincas éveikben lévő emberek nagy része hordoz kiéletlen vágyakat, megvalósítandó törekvéseket. Hála az Égnek, ez negyven éves korra csökken.

Az öregedés karban tartható jógával és normális, méregmentes táplálkozással.

Én csak előnyét láttam annak, hogy elmúltam negyven. És a magam részéről a hozzám hasonló korú nőkben találom meg azokat az értékeket, amit bennük, mint emberben keresek.

Azoknak a nőknek, akiket zavar, hogy a fiatalságuk múlóban, akiket zavar a fiatalabb korosztály jelenléte a világon, hááát, azoknak önbizalomkúrát javaslok.

Üdv R.

2013. dec. 8. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
De azért a bejgli vége már nem olyan jó...
2013. dec. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!