Egyik napról a másikra eltűntek az érzéseim. Lehet hogy furcsán hangzik, de nem érzek semmit senki és semmi iránt, nem tudom ki válthatta ezt ki. Mit tegyek hogy újra visszanyerjem a régi önmagam?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 10:36
1/9 anonim válasza:
Khmm...
orvos?
Mert mi innen távolról mit kovácsoljunk rajtad?
Amúgy lehet pl. agydaganat vagy fertőzés.
Én nem várnék tovább.
2/9 A kérdező kommentje:
nem kulsoleg ne
erzek hanem lelkileg es nincs agyi betegsegem
2013. okt. 16. 11:05
3/9 anonim válasza:
"es nincs agyi betegsegem"
Honnan tudod? Megvizsgáltak?
4/9 anonim válasza:
Nem viccből írtam.
Agydaganat is okozhat ilyet, hogy agyi funciók eltűnnek.
Félsz az orvostól, vagy mi baj van?
5/9 anonim válasza:
megcsömörlöttél a világtól ... legalább nem fáj az élet, boldog ember
6/9 anonim válasza:
ez velem is így volt! sajnos csak szeretetem tűnt el mások iránt, a gyűlölet megmaradt :c
7/9 anonim válasza:
Azért nem biztos,hogy olyan jó ez. Boldog sem tud lenni,ha nem érez semmit.
Kérdező,menj el pszichológushoz.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ezt mondják depresszionak ,ettöl fogva irány az orvos.
9/9 walk w1th mee válasza:
1x én is igyjártam.....csak én barátnőm iránt vesztettem el ezt..nagyon megijedtem de egyben mintha tettem volna rá magasból...2napomba telt amig ezt nagyon erős akarattal visszatéritettem normálisba..pont 1sorozatomnak amit szerettem megnéztem az utolsó részét és pakk,valahogy a kettő kisütötte egymást:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!