Baj ha ennyire maximalista vagyok a sportban?
Figyelt kérdés
én mindig arra törekszem hogy azt nyújtsam a meccsen (vízilabda) hogy a csapattársaim az edző és a kívül állók azt lássák hogy hú de tehetséges milyen ügyes stb. csak néha ugye ez nem megy és sokszor ideges vagyok amiatt hogy ha nem megy be egy lövés vagy ilyesmi.. mindig félek hogy az edzőnek csökken a rám vetett bizalma stb. ha hazamegyek egy nem túl jó meccs után mindig rosszul érzem magam emiatt hogy nem teljesítettem a legjobban... szerintetek ez rossz tulajdonság?2013. dec. 3. 17:31
1/2 anonim válasza:
Olyan szempontból lehet rossz tulajdonság, hogy sikerhiány esetén kellemetlenül érzed magad. Nyilván a csalódottság teljesen helyén van, de én úgy veszem ki, hogy egy kicsit túl komolyan veszed a dolgot. Nem rágod mások fülét emiatt, ami szerintem nagyon jó, szóval tényleg csak magaddal szemben kell egy picivel elnézőbb lenned. Nyugtasson a tudat, hogy te megpróbálod kihozni magadból a maximumot, aztán ha az esetleg nem elég, hát akkor ez van. :)
2/2 anonim válasza:
NEM!!!!! Azt, hogy nem sikerült a meccs ne vedd ennyire magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!