Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek a hiszékenységem...

Fanna67584 kérdése:

Mit tegyek a hiszékenységem ellen?

Figyelt kérdés
Nincs velem semmi baj csak annyi ha bárki mond nekem valamit azt rögtön elhiszem... és utána nagyon kellemetlenül érzem magam...(hülyének néznek az emberek) mit tehetnék ez ellen? 16 lány.

2013. nov. 27. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tapasztalat..ha rájössz hogy mikor, milyen fajta emberek , milyen helyzetekben szoktak átverni akkor egy idő után nem fogsz mindent elhinni. Viszont a ló túloldalára sem kell átesni, hogy mindenkit gyanúsítgatsz. Egyszerűen nyitottan, őszintén, bizalommal kell az emberek felé fordulni, de a hülyeségeket nem kell lenyelni.
2013. nov. 27. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, kipróbálhatod a házi készítésű csodakenőcsömet! 100ml most csak 3500 FT! MINDENRE JÓ!
2013. nov. 27. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeretlek! Leszel a barátnőm?:)
2013. nov. 28. 00:04
 4/5 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Valóban nincs veled semmi baj.

Szerintem apró dolgokban ne csinálj semmit, nyugodtan hidd el, amit mondanak továbbra is. Nem baj, ha nevetnek rajtad, ne érezd magad kellemetlenül. Nekik kéne...

Egy idő után tudni fogod, hogy kiben bízhatsz és kiben nem.

Viszont nagyobb dolgokban, szerelem, barátság és különösen pénzt érintő kérdésekben gondolkozz rajta, hogy kinek mi az érdeke abban, amit mond. Ne fogadj el semmit hozomra, oké?

2013. nov. 28. 10:39
 5/5 A kérdező kommentje:

2. és 3. válaszoló az ilyen vicceket értem.

Csak akkor van gáz ha valamit komolyan kérdezek és nem tudom rá a választ :D

2013. nov. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!