Mit csináljak ezek ellen a gondolatok ellen, hogy egyszer nehogy cselekedet váljon belőlük?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban gondolok arra, hogy mennyire meg tudnék verni 1-2 iskolatársamat, mennyire szívesen verném ki belőlük az igazságot, hogy miért közösítenek ki. Nem vagyok egy erőszakos ember, egyáltalán nem vagyok híve az erőszaknak, csak felbosszantanak azzal hogy csak kavarni tudják a sz*rt a hátam mögött, pletykálni rólam, de senki se mondja el mi a baja velem. Van 1-2 ember aki különösen irritál, akikkel próbálkoztam barátkozni, de nem voltak hajlandók.
Én nem akarok ártani senkinek, és tudom, hogy csak rontanék a helyzeten vele, de már annyira bosszant ez az egész amit csinálnak.
Hogyan akadályozzam meg magam abban, hogy valakit megverjek egyszer csak?
2013. nov. 17. 16:09
1/4 A kérdező kommentje:
Olyan jó lenne ha az lenne, hogy odaállok valakihez, megkérdezem tőle miért csinálják ezt, és akkor részletes és őszinte magyarázattal szolgálna, de ez még sose történt meg, és soha nem is fog. Nincs manapság már őszinte ember?
2013. nov. 17. 16:13
2/4 anonim válasza:
Én a szemedbe mondanám ha lenne valami bajom veled, de amúgy szerintem először ne üss, csak támadd meg, kapd el mint állat, hogy mozdulni se tudjon, és akkor meséljen szépen! Nincs más! Eddig próbáltad szépazóval, most finom erőszak következő gyors sárga helikopter! Ez van! :( Majd írj egy privit, mert kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e rendbe tenni őket!
4/4 anonim válasza:
Próbáld lenyugtatni magad.Gondolj másra.De semmiképpen se bántsd őket.Fogd fel úgy hogy aki a hátad mögött beszél ki,az a hátad mögött is marad!Az emberek nagy része genetikai csőd.:)A lényeg hogy figyelj mit mondasz/teszel.Mert elborulhat az agyad,és megbánnád mivel nem vagy az erőszak híve.Barátokat pedig úgy szerezhetsz,ha mondjuk közvetlen vagy,kedves stb.De senki ne lássa rajtad hogy ez mennyire görcsösen megy.Állj ki a sorból,legyél különleges,és akkor te vonzod majd a barátokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!