valószínű, hogy majd az leszek.Már el is terveztem, hogy fogom csinálni de még várnom kell pár évet vele.Addig meg túl kell élni az életet.
2009. nov. 20. 16:50
12/20 anonim válasza:
ti ezeket eltervezitek???
szerintem inkább keress orvost....
2009. nov. 20. 16:54
13/20 anonim válasza:
16.34-es vagyok
Mi az, hogy hogy juttok el eddig? Mi olyan hihetetlen abban, hogy a 6 milliárd emberből bizony nem az összes szeretne élni? Mi okom lenne rá, hogy élvezzem az életet? Senki sem tud normális tanácsokat adni, csak, hogy járj ide meg oda, és keress barátokat... könnyű azt mondani. Nekem például egyszerűen csak az fáj, hogy ugyan olyan középosztálybeli senkiként fogok meghalni, mint aminek születtem.
2009. nov. 20. 16:58
14/20 anonim válasza:
Sokszor, de igazán komolyan nem. És nem is tenném meg, hacsak olyan kilátástalan helyzetbe nem kerülnék, amin nem lehetne változtatni(pl.betegség,30év letöltendő jogerősen stb :D)
2009. nov. 20. 16:58
15/20 A kérdező kommentje:
1 a szuleim szo szerint elhagytak ,el is valtak
2 a testvereim ott vannak anyuval apam kulfoldon el es tobbre tartsa az elettarsa gyerekeit mint engem
3 egyszeruen szar az eletem ...
2009. nov. 20. 17:00
16/20 anonim válasza:
mondjuk ha nem sajnáltatnád magadat hanem kezdenél vmit az életeddel, azzal amihez értesz vagy amiben jó vagy...akkor talán nem halsz meg senkiként..amugy meg ha ilyen a családod attol még nem kell meghalnod..ba*sszál rájuk...legyél már magaddal szemben jobb..mért lennél olyan mint ők???? TANULHATNÁL BELOLE
2009. nov. 20. 17:19
17/20 anonim válasza:
sokszor
2009. nov. 20. 19:16
18/20 anonim válasza:
Én minden nap gondolok rá.Én bármilyen furcsa is nagyon szeretnék meghalni.Engem vonz az öngyilkosság,de sajnos nem tudom megtenni.Tudod miért?Azért mert az osztálytársaim kiközösítettek és úgy érzem senki nem szeret.:(
2009. nov. 20. 20:25
19/20 anonim válasza:
Senki nem gondolt még arra, hogy öngyilkos akar lenni.
Mert senki nem akar meghalni.. Mindenki csak más életet akar, és könnyebbnek érezné ezt az utat választani. Pedig így még a lehetőséget is elveszed az élettől, hogy megadja neked azt, amire vágysz.
Mindent lehet, csak akarni kell. Változtatni soha se késő..
2009. nov. 20. 22:05
20/20 anonim válasza:
En is allandoan ezzel a kerdessel jatszadoztam-sot volt is ongyilkossagi kiserletem-egeszen tegnap reggelig, amikor felhivtak, hogy az imadott nagybatyam felakasztotta magat...tudjatok mit?Mar nem akarok ongyilkos lenni.Minek?Nem oldasz meg vele semmit, csak itthagysz egy par embert akik szenvedni fognak egesz eletukben, meg lelkiismeretfurdalasuk lesz, pedig lehet h nem is ok tehettek az egeszrol... sztem inkabb ossze kene szedni magunkat, es megprobalni jobb embernek lenni.Es ha nem sikerul?Egyszer ugyis meghalsz, de legalabb megprobaltad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!