Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti nem unjátok az életet?

Ti nem unjátok az életet?

Figyelt kérdés
Én már hetek óta borzalmasan nyomasztónak tartom a mindennapokat, a napjaim fénypontja, amikor végre lefekszem aludni, de az egész napomat csak túlélem, és nem találok semmiben izgalmat. :( Hogyan lehet kitörni ebből a körből?
2013. nov. 21. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen hullámvölgyeim, de nálam egy idő múlva elmúlnak.
2013. nov. 21. 20:23
 2/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne :(
2013. nov. 21. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Pl kitudnál, ha hozzáfognál olyan dologhoz, amit szeretsz csinálni.

2013. nov. 21. 20:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Előtte én sem untam ennyire magam, de már azokban a tevékenységekben sem találok annyi örömöt, amit előtte szerettem, pl. barátokkal lógás, filmnézés.

Egyedül a zenehallgatás, amit továbbra is szeretek, de ennyi.

2013. nov. 21. 20:26
 5/10 anonim válasza:
Sportolj, próbálj ki extrém/izgalmas dolgokat, járj bulizni.
 6/10 anonim válasza:
Pont ugyanez van velem is. :S
 7/10 anonim ***** válasza:

Bárcsak ennyi gondom lenne :/ Nekem 2 hónapja volt szakításom de még most is olyan depresszióba vagyok, hogy nem eszek pár nap alatt 5 kilót fogytam ma elhánytam magam mert olyan szinten pánikba estem. Egy üveg sör volt a reggelim iskola előtt. Tegnap a szakadó esőben kinn voltam egy szál pólóban sírtam és mondogattam, hogy valaki segítsen nekem valaki mentsen meg.

Hátha az én helyzetem mellett a ti problémátok eltörpülne és máris jobban érezhetnétek magatok :) Gondoljatok arra, hogy mindig lehet rosszabb és próbálni kell a jóra törekedni még végső elkeseredettségben is.

2013. nov. 21. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnos velem is ugyanez a helyzet

akárhányszor próbáltam ebből kilábalni nem sikerült visszaestem.

2013. nov. 21. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
már 3 éve így élem a napjaimat... meg lehet szokni.
2013. nov. 23. 14:03
 10/10 anonim válasza:
Voltam én is így.. próbálj valami apró jó dolgot keresni a mindennapokban.. én munkába menet nem azon agyalok hogy de szar lesz dolgozni, hanem pl hogy de jól fog esni a reggeli kávé-cigi munkatársakkal.. vagy vágj bele valamibe amit korábban nem gondoltál volna, én is ezt tettem és elkezdtem borászkodni :D kemény meló, de örömmel tölt el ha esténként megiszok egy pohárral a saját boromból..
2013. dec. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!