Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti nem unjátok még ezt a fos...

Ti nem unjátok még ezt a fos magyarországi életet? Akkora sza* az egész basszus áhh.

Figyelt kérdés
Elegem van mindenböl semmi nem jön össze :(
2013. aug. 25. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy neked nem jön össze semmi, az nem a földrajzi elhelyezkedés miatt van...

Egyébként ez a magyar politika ocsmány, röhejes. Bár utóbbit visszavonom, mert valamiért nem tudok rajta nevetni... Amint lesz lehetőségem, lépek is az "országból", nem nyavalygok én itt.

2013. aug. 25. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
2013. aug. 25. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:

én csak a magyar politikát unom és utálom de nagyon ha az jobb lenne a magyaroknak is biztos szebb lenne az életük.

de nem hagyom itt az országot mert ezt akarják. hogy egyre kevesebb magyar legyen a saját hazájukban. inkább kitartok egyszer biztos eljön egy szebb jövő nekünk!:/

2013. nov. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!