Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem úgy hogy?!?!...

Miért érzem úgy hogy?!?! Többi lennt.

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy most kezdtem a munkámat és tetszik is meg minden (szakács tanuló vagyok 3 hónapja kezdtem) csak amikor itthon vagyok és gondolkozom hogy már megint menni kell melózni.. és ez annyira lehangol hogy az hihetetlen... de amikor odaérek, elkezdem a dolgaimat, teljesen jól érzem magam, jó fejek a munkatársak is. Mi lehet a baj? Félek hogy nem teljesítem az elvárásaikat?

17/f

2009. nov. 19. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én itthon dolgozom műfordítóként, és amikor megkapom az e-mailt a lefordítandó szöveggel, vagy csak egyszerűen belegondolok, hogy megint dolgoznom kell, ugyanúgy le vagyok hangolódva, mint te, amikor pedig hozzákezdek a fordításhoz, el is felejtem ezt. Úgyhogy igyekszem minél hamarabb leülni dolgozni, hogy ne legyen sok időm ezen agyalni :)
2009. nov. 19. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked egyszerűbb azér mégis valamivel. Nem azt mondom hogy könnyű amit csinálsz. Nekem reggel felkelni, bebuszozni, utána napi 8 órát állni, és folyamatos munka (ez később 12 lesz..) Neked ilyenekkel nem kell nagyon törődni ha otthon dogozol. Azzal próbálom nyugtatgatni magam hogy másoknak sokkal rosszabb mint nekem (mert vannak ilyenek hogy már tanulóként 12 órázik és van ahol nem kap ösztöndíjat se.) Én kapok ösztöndíjat és betartják a 7 órát nagyjából. És tudom hogy nagyon jó helyem van, de mégis..
2009. nov. 19. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Hülyeség elutasítani azt, ami úgyis van. Tévedek?
2009. nov. 19. 15:43
 4/5 A kérdező kommentje:
nem értem
2009. nov. 19. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy ne sajnáld magadat amiért korán kell kelni és buszozni, ne másokhoz méregesd magad, hanem saját magadhoz. Arra kell törekedned, hogyha elvégezted a sulit, ez jobb legyen, pl. közelebbi munkahelyet találni, vagy biciklire/motorra/kocsira gyűjteni, hogy ne kelljen buszoznod.

Nekem sokszor volt olyan, hogy reggel alig bírok elindulni otthonról. Aztán arra gondolok, hogy bent már milyen jó lesz (én is nagyon évezem a munkám és kiváló kollégáim vannak), aztán meg rájövök, hogy igazából ahhoz nincs kedvem, hogy megküzdjek a boltban a lökdösődőkkel, udvariatlanokkal, aztán meg a buszon nyomuljak - de a nagyvárosi életnek ez a velejárója. Sokszor a mindennapi kis csaták megvívása a legfárasztóbb. Most már gyalog tudok dolgozni jönni mert közelebb költöztem, de amíg buszoztam, igyekeztem elterelni a figyelmem jó dolgokkal: néztem a várost, a Duna napi vízszintjét, próbáltam kitalálni, ki hova igyekszik, újságot olvastam, ilyesmik. A buszozást nem szükséges rossznak fogtam fel, hanem az élet velejárójának.

2009. nov. 20. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!