Veletek is van olyan, hogy úgy érzitek, hogy nem a megfelelő társaságban vagytok?
Én sokszor másra vágyom, mint amennyit megtehetek.
A barátaim sem zenei izlésben, sem mentalitásban nemnagyon hasonlítanak hozzám.
Úgy érzem én szivesen járnék bulikba, koncertekre, viszont nincs meg a megfelelő társaság hozzá,és így nem tudom hogy hogyan változtassak...=/
nem lehet, hogy egyetlen ember se legyen a közeledben, akivel egyezik az izlésed!
És ha már egy van, akkor el lehet indulni, lassan majd kialakul!
ez nem azt jelenti, hogy hátat forditasz teljes egészében a barátaidnak, csak kielégited a saját igényeidet is, mellesleg jó alkalom új emberekkel ismerkedni,új barátokat szerezni.
Szia! Én is szoktam ezt érezni.
Illetve vannak olyan ismerőseim, akik homlokegyenest különböznek egymástól, én mégis mindkettővel jól elvagyok.
Merre laksz?
Régen sosem értettem az ilyen embereket! Amíg nekem megvolt mindenem amire vágyhattam. olyan barátok akikért tűzbe tettem volna a kezem, akikkel mindenünk közös volt, buliztunk stb. Aztán, amikor mind ez csak emlék maradt és helyette olyan begyöpösödött kis lányok vettek körül rájöttem mit is éreznek ezek az emberek!
Most ugyan ebbe a cipőben járok mint te!
Igazából hazudok, tavaly voltam ugyan ebbe a helyzetbe, most már javult a helyzet nem annyira gyerekesek, de még mindig magányos vagyok, igaz barátaimnak mondom őket, de kicsit sem érzem magamat hozzájuk közel álló személynek, nem tenném tűzbe a kezem értük. Magányos vagyok! Mindig is az leszek! Ha egyszer megtalálod az igaz barátaid, soha el ne engedd őket, mert ha megteszed utána egész életeden keresztül csak bánni fogod!
Nekem is gyakran eszembe jut ez a kérdés. Barátnőim...háát.annyi a közös bennünk hogy nem vagyunk bulizósak, persze koncertre meg ide-oda járunk...de semmi más közös :(
és nem hiszem hogy bennem lenne a hiba :D...velem lehet beszélgetni akármiről, de tényleg :D ...de velük...semmiről..nem érdekli őket SEMMI...állandóan csak a tv, a pletyka meg a vásárlás...zenében is leragadtak a children mittudomén minél meg sp meg AFC :( néha már a falnak tudnék szaladni komolyan :(
Hiába kérdezem hogy mit olvastak, felesleges...könyvet akkor látnak csak ha elmennek a könyvesbolt előtt...probáltam rávenni őket valamilyen sportra, inkább tespednek a tv előtt ... hiába mesélek a kutyáimról, állataimról hogy megint mi vicceset csináltak, csak pofákat vágnak, mert szerintük az állat mocskos, büdős és semmire se jo...max megenni....stb.stb
de tőlem elvárják hogy maradjak nyugton a boltban (utálok vásárolni) elvárják hogy halgassam a hülyeségeiket...stb. és csodálkoznak hogy az utóbbi időben idegbetegen viselkedek :D ilyen barátok mellett nem csoda.
Váltani nem tudok...a környezetemben ennél csak rosszabbak vannak....ugyhogy inkább nyelek.
20/L
Utolsó:Hát ez szomoru...=(
Amugy igen, ha meg fogom találni az igaz barátaimat akkor nem engedném el őket, viszont még nem találtam meg sajnos...=/
Am Mosonmagyaróvári vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!