Ez megfelelő testarány?
Figyelt kérdés
Mellbőség: 83-85 cm (menstruációtól függ)
Derék: kb 69 cm
Fenék: kb 95 cm
Magasság: 168 cm
Testsúly: 57-60 kg (valamiért változik o.O)
Ez így nagyjából jól nézhet ki? Igazából szeretnék én is egy picivel nagyobb melleket, mert idétlennek érzem, hogy a melleim kisebbek, mint a fenekem :/
Vagy ez nem olyan nagy probléma?
2011. okt. 23. 20:04
1/4 anonim válasza:
Teljesen jó. Az én mellbőségem kb. 74, és az se mell, hanem a mellkasom. Szóval örülj neki. És a magasságodhoz is tökéletes annyi kiló. Véletlenül nem különböző napszakokban mérted?? Reggel kell mérni, az az 'igazi'.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :D
Akkor mostantól inkább reggelenként fogom magam méregetni ^^
2011. okt. 25. 21:25
3/4 anonim válasza:
ŐŐ attól függ,ha egy 2 gyermekes anyuka vagy akkor igen, ha viszont egy fiatalabb lány,akkor ne haragudj, de 168 cm 60 kg valljuk be az azért nem kevés!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 2 gyerekes anyuka 18 évesen, és amikor mondom, hogy 60 kg vagyok, az emberek nem akarják elhinni, mert ehhez a súlyhoz képest nagyon vékony a testalkatom. Tavaly ilyenkor még alig voltam 50 kg, mostanra sikerült felhíznom, előtte valami borzalmasan néztem ki :S
2011. okt. 27. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!