Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történhet ha megfelelő...

Mi történhet ha megfelelő anyakép nélkül nő fel egy lány?

Figyelt kérdés
Tegyük fel 20 éves és 7 éve halt meg az anyja.
2011. jan. 25. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem semmi.
2011. jan. 25. 17:33
 2/4 szamóca. ***** válasza:

azért az nem anyakp nélkül nő föl. 13 éves koráig nagyon sokminden megragad benne.

igazából pontosan egyébként nem lehet megmondani, mindneki máshoyg reagálja le.

2011. jan. 25. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Megmarad benne sok dolog és attól is nagyon sok minden függ, hogy megfelelően fel tudja-e dolgozni, helyre tudja-e tenni magában az anyukája halálát. Ha önzetlen, őszinte, szavatartó ember volt az anyukája, akkor akár egy pozitívabb képet is kaphat, mint mondjuk egy olyan lány, akinek 70-80 évig él az anyukája, de önző és esetleg hazug jellem.
2011. jan. 25. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Elösször is őszinte részvétem!

Nos anyakép az tuti megvan hisz 13éves korig nem volt a lány anyátlan(ne haragudj hogy nem tudom szépen megfogalmazni).Szomorú hogy ilyen van de általában az olyan lányok akik egyik szülő nélkül nőttek fel általában erősebbek, kítartóbbak , és közben esetleg lelkileg meggyötörtek...

A konkrét kérdésedre válaszolva:Ha egy lány megfelelő anyakép nélkül nő fel nem történhet semmi olyan ami életét akadályozhatná!!!Mármint ha esetleg terhes lesz és szül egy gyermeket akkor az anyaösztön úgy is benne van...

Bár lehet hogyh ülyeséget írok mert én nem a lány helyében vagyok!!!MInden szerintem helyzetfüggő!!!

2011. jan. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!