Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mennyi a megfelelő korkülönbség egy 16 éves lány és a pasija között?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 16:20
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy 16 éves lányhoz, éppen egy 34 éves pasi illik. Kár, hogy ezt rajtam kívűl, senki nem gondolja így.
5/9 anonim válasza:
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:37
PEDIG VAN EMBER KI EGGYETT ÉRT VELED!
6/9 Charlie Manson válasza:
16-20-ig még szerintem elfogadható.
Egy huszonéves fiú, már ne nagyon kezdjen 16 éves csajokkal, keressen korban hozzáilő nőt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! :)
2010. okt. 26. 19:39
8/9 anonim válasza:
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-22 16:37
Én is így gondolom:)
Amugy szerintem max.30-ig.14 év korkülönbség elfogadható még.
Magamból kiindulva vannak,okos nagyon érett(nem qvás)lányok a 16-17 éves korosztályban.Ha úgy vesszek már ifjú nők ezek a lányok.
9/9 anonim válasza:
Örülök neki :)
Sajnos az asszony és a lányom leszavazták az ezzel kapcsolatos ötletemet. :(
(azok a nagyon érett ifjú nők pedig akár számolni is megtanulhatnának. 34-16=18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!