Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kitöltenétek a tesztem? Első...

Kitöltenétek a tesztem? Első tesztem és írjátok oda hogy szerntetek hogy sikerült?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 14. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már rögtön az elején nem tudtam folytatni, mert a legmagasabb végzettségem gimi, mert most vagyok egyetemen, viszont foglalkozásánál nincs olyan, hogy tanuló vagy hogy "nem dolgozik". Aztán pedig az első kérdés, hogy mennyi a bevételem? Nincs bevételem, mert nem dolgozok, de ilyen lehetőség sincs. Vagy ez a teszt azoknak szól akik dolgoznak? Mert akkor nem szóltam, csak nem tudtam.
2009. nov. 14. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is problémáim voltak vele. Nem tudtam magam sehova besorolni a végzettségem illetően. Aztán meg a foglalkozásnál nem volt olyan hogy tanuló.
2009. nov. 14. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Legjobb a hobbis kérdés: "írd be a te hobbidat!" De hova???
2009. nov. 14. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
korrigáltam amit lehetett. köszönöm az észrevételeket. a foglalkozás bejelölését és a végzettség bejelölését sajnos nem én adom meg,ezen nem tudok módosítani,alapból így van, sablon szerint.
2009. nov. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!